“Επικίνδυνη” η άδεια Λεωφόρος

Η άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρος είναι αυτή που τρομάζει περισσότερο τον Γιάννη Αναστασίου όσον αφορά στο κυριακάτικο ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στα Γιάννινα στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League που επαναρχίζει μετά τη διακοπή για τα μπαράζ της Εθνικής.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» δεν κρύβει την ανησυχία του για το «επικίνδυνο» περιβάλλον που θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός

το μεσημέρι (15:00) της Κυριακής και που βέβαια μόνο έδρα δεν θα θυμίζει αφού θα απουσιάζουν οι οπαδοί του μετά την τιμωρία της μιας αγωνιστικής επιβλήθηκε στο Τριφύλλι.

Ωστόσο το παιχνίδι που κλέβει την παράσταση για την 12η αγωνιστική δεν είναι άλλο από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Άρη στην κατάμεστη Τούμπα. Εκ διαμέτρου αντίθετοι οι στόχοι των δυο αντιπάλων με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας ενώ τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν ακόμη τα πατήματά τους έχοντας ελάχιστη συγκομιδή βαθμών ως τώρα. Στον Κυριακάτικο αγώνα ωστόσο θα επιδιώξουν να κλέψουν βαθμούς από τον Δικέφαλο εκμεταλλευόμενοι και το όχι και τόσο καλό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας μετά την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Μια ήττα που έφερε γκρίνια αλλά και θέμα με τον Ισπανό τερματοφύλακα Χακόμπο ο οποίος για πειθαρχικούς λόγους μπαίνει στο «ψυγείο» και βέβαια δε θα αγωνιστεί κόντρα στον Άρη.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός ανοίγει την αυλαία αγωνιζόμενος στην Κομοτηνή με τον αξιόμαχο Πανθρακικό και τον Μίτσελ να προσπαθεί να ξεκουράσει τους διεθνείς και κυρίως τους Μήτρογλου, Μανιάτη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ

15:00 Απόλλων-ΟΦΗ

17:15 Ατρόμητος-Βέροια

19:30 Πανθρακικός-Ολυμπιακός

ΚΥΡΙΑΚΗ

15:00 Παναθηναικός-ΠΑΣ Γιάννινα

17:15 SKODA Ξάνθη-Παναιτωλικός

17:15 Καλλονή-Πλατανιάς

17:15 Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης

19:30 ΠΑΟΚ-Αρης

ΔΕΥΤΕΡΑ

19:30 Λεβαδειακός-Πανιώνιος

Keywords
Τυχαία Θέματα