Ρομπέρτο: «Θέλουμε να νικάμε σε κάθε έδρα»

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο, μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Πανθρακικό και ξεκαθάρισε πως στόχος της ομάδας είναι να κερδίζει σε κάθε έδρα.

Μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού «Nova» ο Ισπανός πορτιέρο σημείωσε: «Πρέπει να πάμε με την ίδια πρόθεση, όπως κάνουμε πάντα. Να παίξουμε καλά. Πρέπει να δείξουμε πως η πρόθεσή μας είναι να κερδίζουμε σε οποιοδήποτε γήπεδο.

Να συνεχίσουμε να δείχνουμε την καλή κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Και

να συνεχίσουμε έτσι έως το τέλος της χρονιάς.
Να δείξουμε πως είμαστε οι πρωτοπόροι, οι αρχηγοί. Να συνεχίσουμε να το δείχνουμε αυτό έως το τέλος της χρονιάς».

Επίσης ο Ρομπέρτο ανέφερε πως αυτή η περίοδος είναι μία από τις καλύτερες για τον Ολυμπιακό αφού η ομάδα έχει ξεφύγει με 6 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι κοντά στην πρόκριση. Εξάλλου όπως πρόσθεσε η πρόκριση της Εθνικής βελτίωσε ακόμα περισσότερο το κλίμα αφού υπάρχουν πολλοί διεθνείς στην ομάδα.

«Είναι πάρα πολύ ωραίο η ατμόσφαιρα. Είναι πολύ ωραίο το περιβάλλον μέσα στην ομάδα. Είχαμε κάνει μία πολύ καλή εβδομάδα πριν απ’ τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων.

Και μετά ήρθαν οι επιτυχίες των διεθνών μας, οι οποίοι όταν γύρισαν στα αποδυτήρια μας, συνεισέφεραν ακόμη περισσότερο στην καλή ατμόσφαιρα που ήδη υπήρχε.

Αυτό είναι καλό, γιατί είναι πάντα θετικό οι παίκτες να αισθάνονται καλά. Γιατί στη συνέχεια έχουμε πολύ σημαντικές υποχρεώσεις» κατέληξε.

The post Ρομπέρτο: «Θέλουμε να νικάμε σε κάθε έδρα» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα