Το χασμουρητό και η… 90s γούνα της Δανδουλάκη!

Τα highlights της Κυριακάτικης βραδιάς

Το είχα γράψει από την προηγούμενη εβδομάδα και το χθεσινό live του Dancing with the Stars με δικαίωσε. Δεν σας έλεγα ότι η Κάτια Δανδουλάκη φάνηκε αμέσως ότι δεν έχει καμία διάθεση να φοράει τα καλά της και να κάθεται σε μια καρέκλα μέσα στο κρύο να παριστάνει την κριτή χορού και ότι χίλιες φορές θα προτιμούσε να μείνει σπίτι και να καλιαρντεύει στο τηλέφωνο

το σόου με την Κατιάνα Μπαλανίκα, κουκουλωμένη με την κουβέρτα της πίνοντας ένα φλιτζάνι ζεστό γάλα;

Έξυπνη γυναίκα και παλιά καραβάνα σκέφτηκε η Κάτια: «πώς θα τα καταφέρω να συνδυάσω και το συμβόλαιο που με δεσμεύει να είμαι πέντε ώρες στην καρέκλα χαμογελαστή και τη βολή μου να μην χαλάσω;» Έτσι άνοιξε την ντουλάπα της και βρήκε μια παλιά γούνα που της είχε κάνει δώρο ο Χουντάλας το 1992. Ζεστή και χουχουλιάρικη η γούνα ήταν ό,τι πρέπει. Έβαλε και μια παντόφλα από κάτω από τον πάγκο της κριτικής επιτροπής -γιατί μη μου πείτε ότι πιστεύετε αλήθεια ότι τόσες ώρες η Δανδουλάκη φορούσε δωδεκάποντο- έγειρε και λίγο στα διαλλείματα κάνοντας την κουκούλα της γούνας μαξιλάρι όπως κάνουμε στο κάθισμα του αεροπλάνου και ορίστε! Με τόση άνεση και χαλάρωση δεν είναι περίεργο που ο σκηνοθέτης της έκανε και ένα κοντινό να, μετά συγχωρήσεως, την ώρα που χασμουριόταν.

Το ανησυχητικό για το Dancing with the Stars 3 είναι ότι με 14 ζευγάρια να χτυπιούνται μέχρι τελικής πτώσεως στην πίστα, χιλιάδες εργατώρες για πρόβες και διαγωνισμούς για το ποιος θα πει την πιο έξυπνη ατάκα, ποια έχει τους καλύτερους κοιλιακούς και ποια το πιο στητό μπούστο, στο twitter που είναι η απόλυτη μονάδα μέτρησης για το τι θέλει να βλέπει ο κόσμος, το χασμουρητό της Κάτιας Δανδουλάκη και η γούνα της ήταν τα μόνα θέματα που συγκέντρωσαν σχόλια και ξεσήκωσαν χαβαλέ και συζητήσεις.

Έγινε η Δανδουλάκη είδωλο ή το χασμουρητό ήταν η μόνη ειλικρινής κι αυθόρμητη δήλωση του σόου;

Πηγή: http://www.queen.grTweet

Keywords
Τυχαία Θέματα