Τι λέει το Μαξίμου στο «Π» για τη θεωρεία των δύο άκρων

Η δήλωση του Πρωθυπουργού για το τραγικό γεγονός της δολοφονίας του 34χρονου Πάυλου Φύσα ήταν σαφής. Πιο σαφής δε γίνεται. Και το κυριότερο συνδυάζεται με τη λήψη των αναγκαίων εκείνων μέτρων που θωρακίζουν το νομικό μας οπλοστάσιο στοχοποιώντας επί της ουσίας τη Χρυσή Αυγή όχι μόνο για τυχών μελλοντικές της ενέργειες, αλλά και για μία σειρά (32 τον αριθμό κατά τον κ. Δένδια) ενεργειών μελών της παρελθόντων ετών.
Το λόγο πλέον τον έχει η ελληνική δικαιοσύνη.

Το παραπάνω είναι μέρος της

συζήτησης που είχε το «Π» με κορυφαίο στέλεχος της Κυβέρνησης για το θέμα των ημερών. Όσο για τις δηλώσεις του βουλευτή Επικρατείας Χρ. Λαζαρίδη και πάλι το μήνυμα του Πρωθυπουργού δείχνει με σαφή τρόπο τη θέση και τη στάση της Κυβέρνησης.
Για το Μαξίμου και για τον Πρωθυπουργό προσωπικά, λέει το ίδιο στέλεχος, τα δύο άκρα του πολιτικού μας συστήματος υπάρχουν. Και στο παρελθόν έχουν προβεί σε έκνομες ενέργειες που ταλαιπώρησαν και δυσφήμησαν τη χώρα και στο εξωτερικό.

Η κριτική προς τον ΣΥΡΙΖΑ εστιάζεται όχι προς την κατεύθυνση ότι είναι ένα ακραίο κόμμα αλλά στο γεγονός ότι πολλές φορές στο παρελθόν έχει διστάσει να καταδικάσει ακραίες ενέργειες ομάδων που ανήκουν στην εξωκοινοβουλευτική αριστερά, στον αναρχικό χώρο ακόμη και στο χώρο της τρομοκρατίας. Αυτό κατά τη γνώμη πολλών στελεχών της Κυβέρνησης και του ίδιου του Πρωθυπουργού ρίχνει νερό στο μύλο της βίας και ενισχύει και το φαινόμενο Χρυσή Αυγή. Σε μία εποχή όπου ο ελληνικός λαός δοκιμάζεται από την οικονομική κρίση και την παρατεταμένη ύφεση καλό θα είναι όλοι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε αυτά τα θέματα, καταλήγει το στέλεχος της Κυβέρνησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα