Κουτσούμπας: “Δολοφονική, νεοναζιστική οργάνωση η Χρυσή Αυγή”

Τις σκέψεις του για την στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αλλά και το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής, κατέθεσε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Το ΚΚΕ πολύ έγκαιρα είχε προειδοποιήσει και ως έναν μεγάλο βαθμό είχε προβλέψει, αυτές τις εξελίξεις. Αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για μια δολοφονική, ναζιστική,

εγκληματική οργάνωση, η Χρυσή Αυγή, η οποία δεν διστάζει να δολοφονήσει αθώος εργαζόμενους»,τόνισε ο κ. Κουτσούμπας.

Στη συνέχεια σχολίασε και τον ξυλοδαρμό μελών του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ από οργανωμένη επίθεση χρυσαυγιτών, λέγοντας πως “και η επίθεση στο Πέραμα ήταν μαφιόζικη δολοφονική επίθεση. Τυχαία δεν θρηνήσαμε θύματα. Άρα σημαίνει ότι αυτή η συμμορία, αυτή η ναζιστική, φασιστική οργάνωση, έχει ως στόχο ακόμα και να χύσει αίμα”.

“Μην ταυτίζετε τον σοσιαλισμό με τον ναζισμό”

Ο κ. Κουτσούμπας τόνισε ότι το ΚΚΕ είναι κατά της φιλολογίας των δύο άκρων: «Δεν μπορεί να μιλάμε για θεωρία των δύο άκρων και να ταυτίζεται το φασιστικό μόρφωμα με τα συνδικάτα που δίνουν μάχες για τα δικαιώματα των εργαζομένων. Είναι ανιστόρητη εξομοίωση. Πάνε να ταυτίσουν τον σοσιαλισμό με το ναζισμό».

“Πολύ φοβάμαι ότι ακόμα κι αν τελειώσουμε με τη Χρυσή Αυγή, το φαινόμενο δεν θα εξαφανιστεί διότι πάλι θα εμφανιστεί κάποιο μόρφωμα”, εκτίμησε καταλήγοντας ο γραμματέας του ΚΚΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα