Μπουκάλι με σημείωμα ταξίδευε στη θάλασσα για 107 χρόνια!

Ο Steve Thurber κάνοντας μια βόλτα στην παραλία Tofino του Καναδά βρήκε ένα μπουκάλι που είχε ξεβραστεί στην ακτή… Το αξιοπρόσεχτο είναι πως μέσα σε αυτό το μπουκάλι υπήρχε ένα σημείωμα, το οποίο είχε γραφτεί πριν 107 χρόνια!

Για την ακρίβεια ο δημιουργός του το έγραψε και το έκλεισε στο μπουκάλι από το 1906. Το σημείωμα έχει ημερομηνία «19 Σεπτεμβρίου 1906», είναι χειρόγραφο και φέρει την υπογραφή του Earl Willard που έπλεε από το Σαν Φρανσίσκο για το Bellingham με το ατμόπλοιο Rainier. Ο Earl Willard αναφέρει

στο γράμμα αυτό λεπτομέρειες για το ταξίδι καθώς, επίσης, και τη διεύθυνσή του στο Bellingham σε περίπτωση που κάποιος το βρει και θελήσει να του στείλει απάντηση.

Ο Steve δήλωσε έκπληκτος με αυτή του την ανακάλυψη, καθώς το θεωρεί μεγάλη τύχη το ότι ήταν ο άνθρωπος που βρήκε το μπουκάλι ξεβρασμένο στην ακτή. «Αυτό συμβαίνει μία στο δισεκατομμύριο!» αναφέρει και συνεχίζει: «Ακόμα κι αν αυτό το μήνυμα βρισκόταν μετά από ένα χρόνο ή δέκα χρόνια, ακόμα και εκατό χρόνια αργότερα είναι απλά εξωπραγματικό».

Οι ειδικοί εκτιμούν πως το συγκεκριμένο μήνυμα πρέπει να είναι το παλαιότερο από όλα τα σημειώματα που έχουν βρεθεί σε μπουκάλια στη θάλασσα, αφού σύμφωνα με το Ρεκόρ Guinness, το παλαιότερο μέχρι στιγμής γράμμα σε μπουκάλι που έχει βρεθεί ήταν του 1916.

Keywords
Τυχαία Θέματα