Τα ζώδια της Κυριακής

Κριός

Η Σελήνη σπέρνει τη σύγχυση στη ζωή σας, κάνοντάς σας να αναζητήσετε διακαώς τη χαμένη αρμονία. Προσέξτε μη χτυπήσετε λάθος πόρτες στην περιπλάνησή σας αυτή- δεν είναι λίγοι αυτοί που προτίθενται να δυσκολέψουν κι άλλο την κατάσταση.

Ο ρομαντισμός σας παρασέρνει σε γνώριμα και αγαπημένα λημέρια. Καλά θα κάνετε να ενδώσετε στον έρωτα αυτό το διήμερο.

Ταύρος
Προβλήματα θα ανακύψουν στην επικοινωνία, ιδίως ανάμεσα σε σας και κάποιον συγγενή. Η θέση σας ωστόσο είναι δεσπόζουσα και το πλεονέκτημα που σας δίνεται είναι αρκετά σημαντικό.
Κάποια άλυτα συναισθηματικά ζητήματα

θα αποτελέσουν την τέλεια δικαιολογία για να γλιτώσετε την παρέα ενός πολύ δυσάρεστου ατόμου. Η κατάσταση όμως δεν πρέπει να διαιωνιστεί επ’άπειρον.

Δίδυμος
Ο Ουρανός ευνοεί τις ομαδικές συγκεντρώσεις και την παρέα με πολλά, ετερόκλητα άτομα. Επωφεληθείτε από την ποικιλία των επιρροών και μην κολλήσετε (όπως παλιά) σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, όσο ελκυστικό κι αν είναι.
Αν είστε καινούργιοι σε μια σχέση, μη βιαστείτε να προδώσετε τα μυστικά σας. Περιμένετε να διαπιστώσετε πρώτα αν αξίζει να μείνετε σ’ αυτή.

Καρκίνος
Ο στόχος που τριβελίζει το μυαλό σας είναι ανέφικτος και πλέον χαμένος από χέρι. Ξεπεράστε τον και θέστε κάποιον άλλο, βασισμένο στα νέα δεδομένα της ζωής σας. Τα πισωγυρίσματα δεν βοηθούν πραγματικά κανέναν.
Είστε τυχεροί που περιστοιχίζεστε από άτομα που σας ξέρουν καλά, γιατί περνάτε μια φάση που γνωρίζετε τον εαυτό σας από την αρχή.

Λέων
Το υπερβολικό σας άγχος έχει ως αποτέλεσμα να κομπλάρετε ενώπιον μερικών ανθρώπων (οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα είναι μεγαλύτεροι ή προϊστάμενοι). Επιστρατεύστε τη γοητεία σας και τα φυσικά σας χαρίσματα και η Αφροδίτη θα σας επιβραβεύσει.
Αξιοποιήστε τις κοινωνικές εκδηλώσεις στις οποίες έτσι κι αλλιώς πρέπει να παρευρεθείτε. Τα πράγματα έχουν περισσότερες από μια πλευρές.

Παρθένος
Μην εκπλαγείτε αν κάποιος συνεργάτης ή φίλος προσπαθήσει να σας επιβάλει τον δικό του τρόπο σε μια υπόθεση που αναλάβατε από κοινού. Οι συγκρούσεις απόψεων είναι αναμενόμενες υπό τη σκέπη του Άρη και πρέπει να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία.
Η ένταση στα ερωτικά υποχωρεί και τώρα μπορείτε να απολαύσετε την κατάκτησή σας.

Ζυγός
Η πλανητική συγκυρία σας ωθεί να κυνηγήσετε ό, τι αναβάλλατε συνεχώς τον προηγούμενο καιρό. Φαίνεται πως οι ανασταλτικοί παράγοντες έχουν-έστω προσωρινά- απενεργοποιηθεί και ο δρόμος είναι πλέον ανοιχτός.
Στα ερωτικά καλείστε να πάρετε μια δύσκολη απόφαση, αλλά ό, τι κι αν λένε οι άλλοι, οι συνθήκες είναι εκείνες που σας οδήγησαν σ’ αυτή την άχαρη θέση.

Σκορπιός
Ο συναισθηματισμός σας φτάνει στο peak του, καθώς η επαφή με ένα συγκεκριμένο άτομο σας κάνει ευερέθιστους για όλο το Σαββατοκύριακο. Επιτέλους αποκλείστε τις κακές επιρροές από τη ζωή σας και φυλάξτε τα σύνορά της με μεγαλύτερη αυστηρότητα.
Η υπερανάλυση κάποιες φορές καταντά κουραστική. Ζήστε περισσότερο και συζητήστε τη ζωή σας λιγότερο.

Τοξότης

Keywords
Τυχαία Θέματα