Τα έμπλεξαν οι «γαλάζιοι» στην Πάτρα

Μια ανακοίνωση «βόμβα» έπεσε πριν από μερικές μέρες στον Δήμο Πάτρας μπερδεύοντας πολύ τα πράγματα όσον αφορά την επιλογή της Νέας Δημοκρατίας. Ο λόγος για τον Νικό Οικονομόπουλο, από τα παλιά στελέχη της Ν.Δ. που το 1994 είχε εκλεγεί βουλευτής με την «Πολιτική Άνοιξη» κι έρχεται να μπει «σφήνα» στις… προϋπάρχουσες υποψηφιότητες.

Θυμίζουμε ότι στις προηγούμενες εκλογές ο «εκλεκτός» της Νέας Δημοκρατίας ήταν ο Κώστας Χριστόπουλος ο οποίος θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε

ότι ήδη έχουν αρχίσει να «κινούνται» σαν υποψήφιοι στην πόλη τόσο ο Δημήτρης Αϊβαλής όσο και ο Τάκης Χριστόπουλος που έχουν προσεγγίσει αρκετά «γαλάζια στελέχη» της πόλης.

Είναι προφανές ότι σε μια απ’ τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας που το εκλογικό αποτέλεσμα θα παίξει το ρόλο του όσον αφορά τις «εντυπώσεις», το κυβερνών κόμμα έχει να αντιμετωπίσει μια δύσκολη κατάσταση. Ήδη στην Συγγρού που μαθαίνουν τα νέα από την Πελοποννησιακή πόλη έχουν αρχίσει να πονοκεφαλιάζουν για τον αν θα είναι περισσότερο χρήσιμο να «παρέμβουν» ή να αφήσουν την κατάσταση να… αυτορυθμιστεί.

Δ.Ι.Δ.

Keywords
Τυχαία Θέματα