Η YASMIN LE BON είναι η μούσα των MONSOON

Η YASMIN LE BON είναι η μούσα των MONSOON
για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν

Τα MONSOON επέλεξαν για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν το top model Yasmin Le Bon ως το βασικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013 σε μία εντυπωσιακή φωτογράφιση στο Inverness της Σκωτίας.

Η γυναικεία
συλλογή για τη νέα σεζόν αποτελείται από κομψές καθημερινές προτάσεις, αλλά και εντυπωσιακά φορέματα για πιο βραδινές εμφανίσεις. Εμπνέεται από τα heritage patterns και τις απλές σιλουέτες, ενώ γνέφει στο παρελθόν με εντυπωσιακά folkloric prints σε άφθονες αποχρώσεις. Λαχούρια, florals και ikats, όλα μαζί δημιουργούν ένα patchwork θυμίζοντας τις ρίζες των Monsoon.

Τα σχέδια της occasionwear συλλογής είναι sophisticated με θηλυκές φόρμες που εκπέμπουν φινέτσα και πολυτέλεια από τη θρυλική εποχή των 20s. Η δαντέλα και τα ρομαντικά florals σε διάφορες εκδοχές και τεχνικές παραπέμπουν σε μία ladylike αίσθηση.

Τέλος, το navy στοιχείο έχει το δικό του fashion moment αργότερα στη σεζόν με την πιο βαθιά απόχρωση του μπλε που παρουσιάζεται σε συνδυασμούς από υφάσματα και υφές. Τα full length μπλέ κομμάτια δείχνουν την απεριόριστη χρωματική ικανότητα για ένα εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα.

Καταστήματα Monsoon

Εμπορικό Κέντρο The Mall Μαρούσι (τηλ. 210-6300275)
Εμπορικό Κέντρο Mediterranean Cosmos, Πυλαία, Θεσσαλονίκη (τηλ.2310-475869)
Εμπορικό Κέντρο My Mall, Ζακάκι, Λεμεσός, Κύπρος (τηλ. 00357-25812565)

Monsoonloves.gr
Keywords
Αναζητήσεις
monsoon, monsoon σημαινει
Τυχαία Θέματα