Skoda Ξάνθη-Άρης σήμερα στις 19:30 (Novasports1)

Στα Πηγάδια πέφτει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ

Οι Ακρίτες θέλουν να πετύχουν την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα και να ξεφύγουν από τις τελευταίες βαθμολογικές θέσεις, με τους Θεσσαλονικείς να θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, να πάρουν το πρώτο τους «τρίποντο» στο πρωτάθλημα και να ξεφύγουν από τον… πάτο της βαθμολογίας, όπου και βρίσκονται, έχοντας μόλις έναν βαθμό!

Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν χωρίς τον Μαρσελίνιο, ο οποίος «μετακόμισε» σε άλλες… πολιτείες και συγκεκριμένα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για λογαριασμό της Μπανίγιας.

Αναλυτικά η αποστολής της Ξάνθης:

Τσέμα, Κυριακίδης, Παΐτο, Βάλλας, Γούτας, Μπαξεβανίδης, Μπέρτος, Σολάρι, Ντε Γκούζμαν, Ντιέ, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Κάλβο, Σολτάνι, Μαρίν, Ράνος, Μάνταλος, Μπαρέττα, Σουάρεζ, Χοσέμι.

Από την άλλη, ο Μιλίνκοβιτς προσπαθεί να επαναφέρει τον Άρη στον ίσιο δρόμο και να τον βγάλει από την δεινή θέση που βρίσκεται, όντας στην τελευταία θέση με μόλις έναν βαθμό.

Ο Σέρβος έχει αρκετούς… πονοκεφάλους για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Παπαδόπουλο, Κύργιας και Ρένια, αλλά και στον τιμωρημένο Αγάνθο ο οποίος εκτίει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Έλσνερ, Ίμπε, Ουντότζι, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Μανιάς, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουμάνης, Ψυχογιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα