Συνελήφθη ο καταζητούμενος πρώην οικονομικός διαχειριστής του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων

Ο άφαντος για 7 ολόκληρα χρόνια «φαντομάς» οικονομικός διαχειριστής του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων που έφυγε από το Ισραήλ λίγο πριν από την έκπτωση του Ειρηναίου, φορτωμένος με σακούλες γεμάτες δολάρια, ξαναεμφανίστηκε ξαφνικά στο προσκήνιο σήμερα, αλλά χωρίς ο ίδιος να επιδιώκει την στροφή του δημόσιου ενδιαφέροντος.

Ο κ. Νίκος Παπαδήμας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης, συνελήφθη πριν από λίγη ώρα από αστυνομικούς στον έλεγχο διαβατηρίων του αεροδρομίου “Ελ. Βενιζέλος”

.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, οι τελευταίες πληροφορίες των διωκτικών αρχών τον έφεραν να “παραθερίζει”, σε διακοπές διαρκείας, στο Μαϊάμι και είναι άγνωστοι οι λόγοι που επέβαλαν τον επαναπατρισμό του.

«Ο Πατριάρχης Ειρηναίος είναι άγιος άνθρωπος». H φράση ανήκει στον Νίκο Παπαδήμα, τον πρώην οικονομικό διαχειριστή του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, ο οποίος χάθηκε από προσώπου γης τον Νοέμβριο του 2004. Δεκατρείς μήνες μετά την εξαφάνισή του, ο Νικόλας, όπως ήταν γνωστός στους κύκλους των Αγιοταφιτών, φαίνεται ότι για μία ακόμη φορά πραγματοποιεί στη ζωή του στροφή 180 μοιρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα