Η υποβάθμιση της ΔΕΘ… συνεχίζεται!

Η μονοήμερη εκδρομή στην Θεσσαλονίκη (για τσίπουρα και μόνο) θα επαναληφθεί και στα φετινά εγκαίνια, της Διεθνούς Εκθέσεως. Το καμάρι της Θεσσαλονίκης, το καύχημα της πόλης… η Διεθνής έκθεση έπαυσε πλέον να αποτελεί το μεγάλο κοινωνικό γεγονός και ο τόπος των οικονομικών εξαγγελιών του επόμενου έτους.

Τα κυβερνητικά στελέχη που προέρχονται από

την Θεσσαλονίκη και όσοι στελεχώνουν νευραλγικούς τομείς του Δημοσίου πρέπει να αισθάνονται για δεύτερη συνεχή χρονιά… πολύ άσχημα… αφού επί των ημερών τους κονιορτοποιήθηκε ο θεσμός που επί δεκαετίες έδινε ζωή στην πόλη και κάθε Σεπτέμβρη η Θεσσαλονίκη αποτελούσε τον θεσμικό προορισμό όλων των πολιτικών και των επιχειρηματιών στην Ελλάδα.

Η υποβάθμιση της ΔΕΘ σημαίνει αυτόματα και την υποβάθμιση της πολιτικής και οικονομικής προοπτικής της Ελλάδος… οι δικαιολογίες για τάχα περιττά έξοδα και τάχα πορείες και διαμαρτυρίες δεν ευσταθούν στο παραμικρό και όσοι της επικαλούνται ασφαλώς και νομίζουν ότι απευθύνονται σε ανεγκέφαλους ή σε ανόητους.

Δυστυχώς τα έξη μέλη του υπουργικού συμβουλίου, ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και καμιά δεκαριά γενικοί γραμματείς… δεν μπόρεσαν ή δεν θέλησαν να προσπαθήσουν για έστω… και μερική αναβάθμιση της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης… είμαι περίεργος να δω πως θα ανταμείψουν οι Θεσσαλονικείς όλους αυτούς την ώρα των εκλογών… εκτός και εάν όλοι αυτοί δεν ενδιαφέρονται ποσώς για την επόμενη (μαύρη) ημέρα των εκλογών!… και έχουμε πολλές μπροστά μας… εθνικές (όποτε προκύψουν και Ευρωεκλογές …και Αυτοδιοικητικές σε 8-9 μήνες!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα