Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής βίντεο από την δολοφονική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Στα χέρια της αντιτρομοκρατικής βρίσκεται ένα βίντεο από τις κάμερες της εισόδου των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο, το οποίο μελετάται εξονυχιστικά.

Τα μέχρι τώρα συμπεράσματα της αστυνομίας δείχνουν ότι οι δράστες ήταν εξαιρετικά αδίστακτοι και ψύχραιμοι, καθώς και καλά εκπαιδευμένοι, ενώ φαίνεται να εκτελούσαν ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο. Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. μιλούν

για ένα σκληρό πυρήνα τρομοκρατών, οι οποίοι δεν διστάζουν, ενώ έχουν σκοτώσει, να δώσουν και χαριστική βολή.

Κάποιοι βλέπουν κοινά στοιχεία με τα χτυπήματα της Σέχτας Επαναστατών, η οποία δεν έχει εμφανιστεί τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά δεν αποκλείουν ωστόσο πίσω απο τις χθεσινές δολοφονίες να κρύβεται οποιαδήποτε οργάνωση.

Άγνωστο, πάντως, παραμένει αν υπήρχε ομάδα υποστήριξης των δραστών.

Η αστυνομία εκτιμά ότι οι δράστες διέφυγαν από Αττική Οδό ώστε να μην συναντήσουν κίνηση και να κινηθούν γρήγορα, ενώ εξετάζει και την πιθανότητα ύπαρξης οπτικού υλικού από την Αττική Οδό, καθώς σε μικρή απόσταση από το σημείο της επίθεσης βρίσκεται ο κόμβος εισόδου.

Η αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων από το σημείο της επίθεσης βρέθηκε ύποπτη μοτοσικλέτα και διερευνάται η τυχόν σχέση της με την υπόθεση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι μάρκας Honda μοντέλο Varandero.

The post Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής βίντεο από την δολοφονική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα