Σώθηκαν από σφοδρή σύγκρουση με τρένο στη Φλώρινα (ΦΩΤΟ)

Στη κυριολεξία Άγιο είχε το ζευγάρι που επέβαινε στο αγροτικό όχημα που συγκρούστηκε με την αμαξοστοιχία που εκτελεί το δρομολόγιο Φλώρινα- Θεσσαλονίκη, καθώς τραυματίστηκαν ελαφρά χωρίς να χρειαστεί να παραμείνουν στο νοσοκομείο, ενώ το όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π» το τροχαίο σημειώθηκε πριν λίγες μέρες, όταν το αγροτικό όχημα παραβίασε τις προστατευτικές μπάρες της διάβασης και προσέκρουσε πάνω στην διερχόμενη αμαξοστοιχία του ΟΣΕ.

Μέσα

στο αυτοκίνητο επέβαιναν 2 άτομα, ένας άντρας που ήταν και ο οδηγός του αγροτικού και μια γυναίκα. Παρότι από την σφοδρή σύγκρουση το όχημα καταστράφηκε και οι δύο επιβαίνοντες φέρανε μικροτραύματα, χωρίς κανένα κίνδυνο για την ζωή τους.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι οι δύο επιβάτες κατάφεραν να επιζήσουν, γεγονός που όπως μας είπαν από το τμήμα Τροχαίας της Φλώρινας, που διενεργεί και ανάκριση για το συμβάν, οφείλεται στο ότι και οι δύο επιβαίνοντες φορούσαν ζώνη ασφαλείας.

Συγκίνηση προκαλεί και η φωτογραφία όπου εμφανέστατα διακρίνετε εικονίδιο της Παναγίας μέσα στο κατεστραμμένο όχημα, δικαιώς μπορούμε να πούμε ότι έβαλε… το χέρι της!

Keywords
Τυχαία Θέματα