«Πολιτικό» πηγαδάκι στο Κολωνάκι-Ποιοι επιχειρηματίες έδωσαν το «παρών»

Ένα πολιτικόεπιχειρηματικό «πηγαδάκι» έλαβε χώρα στο γνωστό Pit Cafe, Μηλιώνη και Κανάρη γωνία στο Κολωνάκι…

Στο γνωστό στέκι του Κέντρου, συνέρρευσαν πολιτικοί και επιχειρηματίες οι οποίοι εκτός από προσωπικά και κοινωνικής φύσης θέματα μίλησαν και για τις τρέχουσες και πολιτικές εξελίξεις μέχρι τις επερχόμενες διπλές εκλογές του Μαΐου και τις επιλογές

της κεντροδεξιού στρατοπέδου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του paraskhnio.gr, παρόντες στο Pit Cafe ήταν ο επιχειρηματίας Γιάννης Βαρδινογιάννης, και ο επίσης επιχειρηματίας, φίλος και πρώην σύμβουλος του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, Θεόδωρος Βάρδας. Το επιχειρηματικό «μπλοκ» συμπλήρωνε ο Γιώργος Κρεμλής, στέλεχος της GRISSIN PAPPAS.

Όπως αναφέρθηκε ωστόσο το «πηγαδάκι» περιελάμβανε και πολιτικούς όπως ο πρώην βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρης Σταμάτης, ο Γιάννης Αγγέλου, διευθυντής του γραφείου του Κώστα Καραμανλή και ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, Ευάγγελος Αντώναρος.

Το paraskhnio.gr, εντόπισε επίσης στην παρέα και τον πρώην βουλευτή της Νέα Δημοκρατίας στον νομό Λακωνίας, και νυν πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, Γρηγόρης Αποστολάκος, καθώς και τον Δημήτρη Καλογερόπουλο, πρώην γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.

The post «Πολιτικό» πηγαδάκι στο Κολωνάκι-Ποιοι επιχειρηματίες έδωσαν το «παρών» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα