«On the road» στον Πολυχώρο Χυτήριο

LIVE ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΟΛΙΑ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΛΟΥΛΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ON THE ROAD

Παρασκευή 14 Μαρτίου στις 22.00 στον Πολυχώρο Χυτήριο

Η Χριστίνα Γκόλια, ο Αργύρης Λούλατζης και οι ON THE ROAD (Παρασκευάς Θεοδωράκης, Δημήτρης Χατζηδημητρίου), θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στο Χυτήριο στις 14 Μαρτίου, σε ένα μουσικό πρόγραμμα με μουσικές από την Ήπειρο έως την Κρήτη, από τον Σωκράτη Μάλαμα και τον Θανάση Παπακωνσταντίνου

έως τον Γιάννη Αγγελάκα και την Μελίνα Κανά, καθώς και τραγούδια από τις προσωπικές τους δισκογραφίες .

Βιογραφικά

ΓΚΟΛΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Η Χριστίνα Γκόλια γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελασσόνα Λάρισας . Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή “Βεάκη” ενώ παράλληλα σπούδασε φωνητική και τραγούδι. Δισκογραφικά η πρώτη της συμμετοχή ήταν στο cd ”Σελένα” του Μιχάλη Κακέπη (ALFA records) με το τραγούδι ”Όλα δικά σου” σε μουσική και στίχους Εύας Λουκάτου. Έπειτα ακολούθησε το Cd της Εύας Λουκάτου ”Έτσι θα γίνει” στο οποίο ερμηνεύει η Χριστίνα Γκόλια τα τραγούδια ”Έτσι θα γινει”, ”Ένα φιλί”, “Μαύρα ρούχα” και “Για τα μάτια σου”. Το 2013 κυκλοφόρησε και η πρώτη προσωπική δισκογραφική της δουλειά με τίτλο ”Όνειρα κάνουμε ίδια” σε στίχους και μουσική του Αργύρη Λούλατζη .Στο θέατρο και την τηλεόραση έχει κάνει αξιοσημείωτη πορεία δίπλα σε σημαντικούς ηθοποιούς και σκηνοθέτες, όπως η Λυδία Κονιόρδου, ο Κώστας Κουτσομύτης, ο Γιάννης Μπέζος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης κ.α.

ΑΡΓΥΡΗΣ ΛΟΥΛΑΤΖΗΣ

Ο Αργύρης Λούλατζης ξεκίνησε να εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας και έπειτα της Αθήνας. Έχει συνεργαστεί επί σκηνής με τον Χρήστο Θηβαίο, τον Μίλτο Πασχαλίδη, τον Λάκη Παπαδόπουλο, ενώ έχει ανοίξει συναυλία του Craig Walker – πρώην τραγουδιστή του συγκροτήματος Archive. Τον Δεκέμβριο του 2012 κυκλοφόρησε το τραγούδι «Ονειρομάγια» σε μορφή digital single, που ερμήνευσε παρέα με τον Χρήστο Θηβαίο και αποτέλεσε προπομπό του νέου του δίσκου, ο οποίος κυκλοφόρησε το Μάιο του 2013 με τον ίδιο τίτλο, από την Final Touch/Cobalt. Ο «Αμέθυστος», είναι το δεύτερο single του δίσκου, σε μουσική & στίχους του Αργύρη Λούλατζη, το οποίο ο τραγουδοποιός ερμηνεύει με το Μίλτο Πασχαλίδη.

ON THE ROAD

Οι ON THE ROAD παίζουν σε γνωστά και αγαπημένα στέκια σε όλη την Ελλάδα , καθώς και δίπλα στον Νίκο Ζιώγαλα με τον οποίο συνεχίζουν και φέτος τις επιτυχημένες τους εμφανίσεις. Ο Σωκράτης Μάλαμας τους έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχουν στις καλοκαιρινές του εμφανίσεις (Αθήνα – Θεσσαλονίκη ) το 2012. Έχουν στο ενεργητικό τους αμέτρητες ώρες εμφανίσεων σε μουσικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα με αποτέλεσμα να έχουν διανύσει αρκετά χιλιόμετρα στους δρόμους. Για το λόγο αυτό προέκυψε και το όνομά τους “On the Road”. Το συγκρότημα έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως: ο Β. Γερμανός, ο Ν. Ζιώγαλας, ο Δ. Τσακνής, ο Γ. Μηλιώκας. Το 2008 παρουσίασαν μέρος της δουλειάς τους στο «Παρά θιν’ αλός», προσκεκλημένοι του Γιώργου Ανδρέου μαζί με τους: Ελένη Τσαλιγοπούλου, Χρήστο Θηβαίο, Γεωργία Νταγάκη, Σταύρο Σιόλα και Ορέστη Ντάντο. Τον Μάιο του 2009 άνοιξαν τη συναυλία των TEN YEARS AFTER σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Συμμετέχουν με το τραγούδι “Μέλισσα” στο δίσκο «Όλα είναι αλλού» του μουσικοσυνθέτη Βαγγέλη Κοντόπουλου μαζί με τους Χρήστο Θηβαίο και Αλκίνοο Ιωαννίδη.

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Ώρα Έναρξης: 22.00

Τιμή: 6€

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΧΥΤΗΡΙΟ

Ιερά Οδός 44, Κεραμεικός (στάση μετρό: Κεραμεικός)

τηλ.: 2103412313

The post «On the road» στον Πολυχώρο Χυτήριο appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα