Γιώργος Μαργαρίτης: «Έμπλεξα και με το χασίσι και με το αλκοόλ. Έπινα 40 χρόνια»

«Έμπλεξα και με το χασίσι και με το αλκοόλ. Έπινα 40 χρόνια» δήλωσε σε συνέντευξη του ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης. Η εξομολόγησή του ήταν συγκλονιστική: « Έμπλεξα στη ζωή μου και με το χασίσι και με το αλκοόλ. Πέρασα κι εγώ από εκεί. Εμπειρίες ήταν αυτές και βρήκα τη δύναμη και τα πέταξα όλα μακριά μου. Το χασίσι δεν είναι κάτι καταστροφικό, αλλά από εκεί ξεκινάς και καταλήγεις στα σκληρότερα. Αλλά η παγίδα μου ήταν το αλκοόλ. Το ποτό δεν το αποφεύγαμε εύκολα. Πέρασα 40 χρόνια που έπινα καθημερινά. Έπινα πολύ. Ένα

μπουκάλι ουίσκι την ημέρα, χωρίς νερό, σόδα ή παγάκια. Σκέτο»

Στην συνέντευξή που έδωσε στην «Real News» αποκάλυψε και την εξάρτησή του με τον τζόγο. « Επί 20 χρόνια έπαιζα χαρτιά, μπαρμπούτι, ό,τι έβρισκα. Στις λέσχες, στο καζίνο, παντού… Στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, εκείνα τα χρόνια από το πρώτο νεκροταφείο και κάτω, είχα μερικές κρυψώνες. Δυο- τρεις μεγάλες πέτρες, κάτω από τις οποίες έκρυβα λεφτά για να τα έχω καβάτζα σε περίπτωση που τα έχανα όλα στις ζαριές. Η Βουλιαγμένης τότε, ήταν γεμάτη λέσχες και χωράφια δεν ήταν όπως είναι τώρα. Είχα τρεις πέτρες κρυψώνες όπου έκρυβα τα κέρδη μου όταν ερχόταν η καλή ζαριά, για να τα έχω στις γκίνιες μου».

The post Γιώργος Μαργαρίτης: «Έμπλεξα και με το χασίσι και με το αλκοόλ. Έπινα 40 χρόνια» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
γιωργος μαργαριτης χασισι
Τυχαία Θέματα