Οπλοστάσιο στα κελιά των φυλακών Δομοκού

Μετά την άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στις φυλακές Δομοκού, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι πραγματοποίησαν εξονυχιστικό έλεγχο στα κελιά και βρήκαν… «λαβράκια».

Εντοπίστηκαν αυτοσχέδια μαχαίρια, κοφτερές λεπίδες, σουβλιά, σχοινιά και άλλα φονικά εργαλεία, τα οποία έχουν ήδη σταλεί στα αρμόδια εργαστήρια της αστυνομίας για να εντοπιστεί το φονικό όργανο από το οποίο επήλθε ο θάνατος του 33χρονου κρατούμενου.

Όλα ξεκίνησαν μετά τη συμπλοκή μέσα στις φυλακές το Σάββατο το πρωί με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ένας 33χρονος κρατούμενος και να τραυματιστεί

άλλος ένας 30χρονος. Οι κρατούμενοι που βρισκόταν στο χώρο του εντευκτηρίου, συνεπλάκησαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα, δύο από αυτούς που ήταν συγκάτοικοι στο ίδιο κελί, να τραυματιστούν. Ο ένας από τους δυο είχε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο θώρακα και κατά την διακομιδή του με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας εξέπνευσε. Ο συγκάτοικός του στο κελί, που μεταφέρθηκε με κλούβα έχει θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Όπως τουλάχιστον προέκυψε από την έρευνα, στη συμπλοκή μετείχαν εκτός από το 33χρονο θύμα και τον 30χρονο που τραυματίστηκε, άλλοι 6 Αλβανοί από 27 έως 35 ετών. Μετά τις έρευνες που έγιναν στα κελιά της φυλακής σχηματίστηκε σε βάρος των 6 Αλβανών δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης όπως επίσης και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα