Οι γιατροί απαγορεύουν στον Ολάντ να επισκεφτεί τη Βαλερί

Σοκολατάκια και λουλούδια έστειλε ο Φρανσουά Ολάντ στη Βαλερί Τριερβελέρ, την επίσημη σύντροφό του, στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με νευρικό κλονισμό εδώ και μία εβδομάδα. Οι γιατροί του έχουν συστήσει «να μείνει μακριά της για λίγο».

«Είναι πρόθυμη να τον συγχωρήσει, αλλά όχι να φύγει»

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό RTL, η Τριερβελέρ, η οποία εισήχθη στο νοσοκομείο ύστερα από την αποκάλυψη του περιοδικού Closer, τούς είπε ότι δεν έχει δει τον

Ολάντ από την περασμένη Παρασκευή, αλλά δεν νιώθει εγκαταλελειμμένη από εκείνον, καθώς της έστειλε σοκολατάκια και λουλούδια.

«Ο Φρανσουά Ολάντ δεν έχει επισκεφθεί ακόμη τη Βαλερί στο νοσοκομείο, αλλά η η ίδια η Τριερβελέρ δεν θέλει ο κόσμος να νομίσει ότι την παραμελεί σε αυτήν την δύσκολη στιγμή της. Έχει αφήσει να γίνει γνωστό ότι οι γιατροί είναι αυτοί που δεν επέτρεψαν στον γάλλο πρόεδρο να πάει να τη δει… μία συνήθης πρακτική σε τέτοιες ψυχολογικής πίεσης», τόνισε ο σταθμός.

Ο RTL ανέφερε ακόμη ότι η Τριερβελέρ «προς το παρόν κρατείται σε απόσταση από τη συνοδεία της για να της δοθεί ο χώρος για να ξανασταθεί στα πόδια της. Αλλά ο Φρανσουά Ολάντ μιλά με την ιατρική ομάδα και τους συνάντησε κατ’ιδίαν».

Λέγεται ότι η 48χρονη επίσημη σύντροφος του προέδρου της Γαλλίας είναι πολύ κουρασμένη σε σημείο που δεν μπορεί να σηκωθεί και υποφέρει από χαμηλή πίεση και χαμηλό ηθικό.

Ο ίδιος σταθμός μετέδωσε ότι η Τριερβελέρ έχει αφήσει να γίνει γνωστό ότι δεν έπαθε «νευρικό κλονισμό», ενώ άλλες εφημερίδες και περιοδικά αναφέρουν ότι η Τριερβελέρ είναι αποφασισμένη να σταθεί δίπλα στον σύντροφό της και να δώσει μάχη για να σωθεί η σχέση τους.

Ακόμη, το Le Nouvel Observateur ανέφερε ότι «δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να μαζέψει τα πράγματά της. Είναι πρόθυμη να τον συγχωρήσει, αλλά όχι να φύγει».

Εν τω μεταξύ, ο Γάλλος πρόεδρος δεσμεύθηκε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση πριν από την επίσκεψή του τον επόμενο μήνα στις ΗΠΑ και τη συνάντησή του με τον Μπαράκ Ομπάμα.

The post Οι γιατροί απαγορεύουν στον Ολάντ να επισκεφτεί τη Βαλερί appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα