Ο Σαμαράς και… το Σουντόκου

Μετά μανίας έλυνε… Σουντόκου ο Αντώνης Σαμαράς στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της επιστροφής του από το Στρασβούργο, ενώ ο Γιάννης Στουρνάρας και ο Κωστής Χατζηδάκης επέστρεψαν με το αεροπλάνο της γραμμής και μάλιστα στην οικονομική θέση, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

Όπως

αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο κ. Σαμαράς, αν και κουρασμένος, άρχισε να διαβάζει κατά σειρά τους «Financial Times», τους «NY Times», τη «Wall Strett Journal» και αφού τελείωσε με τις ξένες εφημερίδες άρχισε να λύνει μετά μανίας Σουντόκου.

Οι υπόλοιποι επιβάτες του πρωθυπουργικού Gulfstream εξουθενωμένοι από την παρουσίαση της ελληνικής προεδρίας αποκοιμήθηκαν, ενώ ξύπνησαν μόνον όταν ο πρωθυπουργός τους είπε να συζητήσουν τα θέματα για το προσεχές Eurogroup.

Μάλιστα, όσο βρίσκονταν ακόμα στο Στρασβούργο, ο πρωθυπουργός κάλεσε τους ευρωβουλευτές της ΝΔ σε ένα από τα πιο λαϊκά εστιατόρια του Στρασβούργου και παρήγγειλε για όλους σνίτσελ με τραγανές τηγανητές πατάτες.

Ο Βηματοδότης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Να σκεφτείτε ότι το φαγητό σερβιρίστηκε σε… πάγκους. Η συζήτηση ήταν χαλαρή, ο Πρωθυπουργός είχε κέφια, ρώτησε για όλους (ακόμα και για οικογενειακά θέματα) και όταν ήρθε η ώρα για να συζητήσουν και πολιτικά, αυτό που είπε είναι «θέλω οι εκλογές να γίνουν οπωσδήποτε το 2016, πρέπει έως τότε να υπάρξει ανάπτυξη και ανάκαμψη, γιατί διαφορετικά θα κινδυνεύσουν όσα κέρδισαν με κόπο και θυσίες οι Ελληνες».

Τον λογαριασμό πλήρωσαν οι ευρωβουλευτές.

The post Ο Σαμαράς και… το Σουντόκου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα