Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής

Κριός Η προσέγγιση του ατόμου που σας έλκει ερωτικά, δεν μπορεί να γίνει με τους δικούς σας όρους, Κριοί. Αυτή τη φορά, παίξτε το παιχνίδι όπως το ορίζει η άλλη πλευρά, και θα δείτε ότι στο τέλος θα βγείτε κερδισμένοι. Διευθετήστε σήμερα τις γραφειοκρατικές σας εκκρεμότητες- ειδικά αν αυτές αφορούν οικονομικά ζητήματα.

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν

Ταύρος Σήμερα όλα δείχνουν πως πρέπει να συγκεντρωθείτε στη δική σας δουλειά και να αδιαφορήσετε για τους διάφορους

περισπασμούς τριγύρω σας. Όποιος έχει πραγματικά ανάγκη τη βοήθειά σας, ξέρει πως να σας το δείξει. Η Αφροδίτη βελτιώνει την κατάσταση στην σχέση σας, αλλά θα πρέπει κι εσείς να δείξετε εντονότερο ενδιαφέρον.

Δίδυμος Αλλαγές σας περιμένουν στον τομέα των επαγγελματικών, που σχετίζονται κυρίως με τις ευθύνες και τις αρμοδιότητές σας. Προτού βάλετε την υπογραφή σας ή δώσετε την συγκατάθεσή σας οπουδήποτε, βεβαιωθείτε πως ξέρετε τι κάνετε. Ηρεμία στα οικογενειακά σας ζητήματα. Μια μακροχρόνια έχθρα περνάει οριστικά στο παρελθόν και σας αφήνει πια στην ησυχία σας.

Καρκίνος Μη βιαστείτε να απαντήσετε σε ένα δύσκολο ερωτικό δίλημμα. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σας στριμώχνει στον τοίχο, κι εσείς σίγουρα δεν είστε υποχρεωμένοι να παίξετε με τους όρους που σας θέτουν οι άλλοι. Ανοδική η πορεία των οικονομικών σας, μετά από ένα μικρό διάστημα αναταράξεων. Εμπιστευτείτε τους Λέοντες του περιβάλλοντός σας.

Λέων Ο Κρόνος δίνει νέο αέρα και ώθηση στην προσωπική σας ζωή, γεγονός που σας χαρίζει το έναυσμα να προβείτε σε καινούργιες διεκδικήσεις και φιλόδοξα σχέδια. Μην παρασυρθείτε, όμως, από τα πάθη σας. Προσοχή στα τηλεφωνήματα σήμερα, ειδικά αν αυτά γίνονται κατά τις βραδινές ώρες. Είναι πιο σημαντικά απ’ ό, τι νομίζετε.

Παρθένος Όσο δελεαστικό κι αν μοιάζει, μην κάνετε το λάθος να γυρίσετε κοντά σε έναν παλιό εραστή που δεν σας φέρθηκε όπως έπρεπε. Διατηρήστε την αξιοπρέπειά σας και να είστε σίγουροι πως η στάση σας θα αποτελέσει αντικείμενο θαυμασμού. Προσοχή στην προσέγγιση των Αιγόκερων σήμερα. Δεν είναι σαφές αν παίζουν ή αν ενδιαφέρονται πράγματι για σας.

Ζυγός Αφήστε τους ενδοιασμούς στην άκρη και κάντε το βήμα που φοβόσασταν εδώ και καιρό, στον τομέα των ερωτικών σας. Η συγκυρία ευνοεί τους τολμηρούς – μη μείνετε στο παρασκήνιο εφόσον μπορείτε να κάνετε κάτι καλύτερο. Οι συγκρούσεις στο οικογενειακό περιβάλλον είναι σήμερα μέσα στο πρόγραμμα. Βάλτε νερό στο κρασί σας, αν διακυβεύονται περισσότερα από ένα συμφέροντα.

Σκορπιός Το βασικό πρόβλημα της ημέρας είναι η επικοινωνία, γι’ αυτό μην μετατοπίσετε αλλού το βάρος της προσοχής σας. Βρείτε εναλλακτικούς τρόπους να πλησιάσετε τα σωστά άτομα, εφόσον βλέπετε ότι όσοι δοκιμάσατε μέχρι τώρα, δεν πιάνουν. Σε θετική τροχιά οι φιλικές σας σχέσεις. Καιρός να συμμετάσχετε πιο ενεργά σε μια παρέα που σημαίνει πολλά για σας.

Τοξότης Μια έντονη διαφωνία θα σας οδηγήσει στη λήψη μίας δυσάρεστης απόφασης. Μην κάνετε πίσω όμως, όσο επώδυνη κι αν είναι η κατάσταση που βιώνετε. Σκεφτείτε το μακροπρόθεσμο συμφέρον σας και πράξτε ανάλογα. Η Αφροδίτη δίνει πράσινο φως σε ένα φλερτ που ξεκίνησε δειλά δειλά, αλλά έδειξε από την αρχή ότι έχει τα φόντα να εξελιχθεί σε κάτι ανώτερο.

Αιγόκερως Οι νέες γνωριμίες είναι το μέσο που θα σας βγάλει από το συναισθηματικό τέλμα στο οποίο έχετε βρεθεί τον τελευταίο καιρό. Μην αφήσετε ένα-δύο ατυχή περιστατικά να σας βάλουν φρένο. Η αποφασιστικότητα είναι το σημαντικότερο πράγμα. Δώστε περισσότερη σημασία σε ένα τεχνικό ζήτημα της δουλειάς σας, που εκ πρώτης όψεως ενδέχεται να φαίνεται ασήμαντο.

Υδροχόος Ερμηνεύστε σωστά τα σημάδια που πέφτουν στον δρόμο σας και κινηθείτε προσεκτικά, όσον αφορά τα αισθηματικά σας. Μην κάνετε τίποτα από αντιδραστικότητα, γιατί το πρόσωπο που θέλετε, έχει μεγάλες προσδοκίες από εσάς. Ο Ερμής σας προκαλεί μερική σύγχυση, η οποία όμως δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ. Αναβάλετε για αργότερα μια σημαντική επαγγελματική απόφαση.

Ιχθύς Μη δώσετε σήμερα περισσότερη σημασία απ’ όση πρέπει, σε μια διαπροσωπική διένεξη με κάποιο πρόσωπο του στενού σας κύκλου. Κάποιες κουβέντες λέγονται απλώς για να ειπωθούν- καλό θα ήταν να αντιμετωπίσετε τα πράγματα χαλαρά τώρα. Οι Αιγόκεροι και οι Τοξότες είναι οι πιο δυνατοί σας σύμμαχοι. Ακούστε τις συμβουλές τους με ιδιαίτερη προσοχή.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα