Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Φενέρ του Ομπράντοβιτς

Ο άνθρωπος, ο όποιος πέρασε τα σπουδαιότερα χρόνια της προπονητικής του καριέρας στο τριφύλλι, καλείται να είναι εκείνος που θα προσπαθήσει να δώσει τέλος στο καταπληκτικό ξεκίνημα των πρωταθλητών Ελλάδας στο τοπ-16 (20:00, Δ.Τ).

Ο λόγος για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος στα 13 του χρόνια στον πάγκο του «τριφυλλιού» κατέκτησε μαζί του 11 πρωταθλήματα, 7 Κύπελλα και 5 τίτλους Ευρωλίγκα (2000, 2002, 2007, 2009, 2011).

O Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Μάικ Μπατίστ και ο Αντώνης Φώτσης συναντούν για πρώτη

φορά αντίπαλο τον «Ζοτς» και σύμφωνα με πρόσφατη δήλωσή του : «Το είχα πει και στο παρελθόν πως επιθυμία μου θα ήταν, αν μπορούσα να έχω το δικαίωμα επιλογής, να μην παίξω ποτέ αντίπαλος του Παναθηναϊκού».

Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν στην Πόλη χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Ο Αργύρης Πεδουλάκης προβληματίζεται όμως για την κόπωση των παικτών του που δίνουν συνεχή δύσκολα παιχνίδια.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν έχει ούτε η ομάδα του «Ζοτς», ωστόσο έχοντας ξεκινήσει με τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς το Top 16, μία περισσότερη από όσες έκανε σε όλη την πρώτη φάση, τα περιθώρια για απώλειες είναι μηδενικά. Η Φενέρ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και αν ηττηθεί για τέταρτη σερί φορά θα κινδυνεύει σοβαρά με αποκλεισμό από τα πλέι οφ της διοργάνωσης, εξέλιξη που θα συνιστά παταγώδη αποτυχία για τον Ομπράντοβιτς.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Εμίλιο Πέρεθ Πιθάρο (Ισπανία) και Ρομπέρτο Κιάρι (Ιταλία).

The post Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Φενέρ του Ομπράντοβιτς appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα