Αττική: Ανακοινώνει υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής και δημάρχους Αθηνών – Πειραιώς η Χρυσή Αυγή

Αύριο, Παρασκευή, και μεθαύριο Σάββατο, η Χρυσή Αυγή ανακοινώνει τους υποψηφίους της για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια Αττικής, στον δήμο Αθηναίων και στον δήμο Πειραιώς.

Αύριο, Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο του Πειραιά
( Savoy – Λεωφόρος Ηρώων Πολυτεχνείου 93 ) θα γίνει η παρουσίαση του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά, καθώς και των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών Πειραιώς, Νοτίου Τομέα και Νήσων.

Την επόμενη ημέρα, Σάββατο 25 Ιανουαρίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών ( Crystal City – Αχιλλέως 4, Πλατεία Καραϊσκάκη) θα γίνει η παρουσίαση του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων, του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής, καθώς και των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών Κεντρικού και Βόρειου τομέα Αθηνών και Ανατολικής και Δυτικής Αττικής.

Σημειώνεται πως έχει ήδη γίνει η παρουσίαση των συνδυασμών “Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία”, “Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη” και “Ελληνική Αυγή για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη”.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Χρυσή Αυγή θα κατεβάσει ψηφοδέλτια σε όλους τους μεγάλους Δήμους της χώρας.

Γ. Σπ. Π.

The post Αττική: Ανακοινώνει υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής και δημάρχους Αθηνών – Πειραιώς η Χρυσή Αυγή appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα