Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Φέρνει την… αγροτική δημοκρατία

Μετά το www.gineagrotis.gr ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος ξεκινάει τα Farmers Republic και κάνει ένα ακόμη πρωτοποριακό βήμα δημιουργώντας ένα σημείο συνάντησης παραγωγών και καταναλωτών.

Tο Farmers Republic, εγκαινιάζονται το Σάββατο 25 Ιανουαρίου και θα είναι η πρώτη αγορά αγροτών. Βρίσκεται στον Αγιο Στέφανο σε έκταση 1.200 τ.μ. είναι η πρώτη ιδιωτική στεγασμένη πολυκαναλική λαϊκή αγορά και υπόσχεται να εξασφαλίσει έως 40% καλύτερες τιμές σε

σχέση με τα super market και έως 30% σε σχέση με τις λαϊκές αγορές, στα βιολογικά προϊόντα, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα κατευθείαν από τον παραγωγό.

«Tο Farmers Republic δημιουργήθηκε κατά τα πρότυπα των Farmer’s Markets, τα οποία κερδίζουν συνεχώς έδαφος διεθνώς – όπως η Borought Market στο Λονδίνο, που είναι ένα πολύ αγαπημένο μου μέρος. Μου άρεσε να περνάω τη μέρα μου εκεί ανάμεσα στους παραγωγούς μαθαίνοντας για τα προϊόντα τους. Αυτό είναι το όραμά μας και αυτό θέλουμε να φέρουμε και στην Ελλάδα.» σημειώνει ο κ. Δ.Κουτσολιούτσος.

Οι παραγωγοί θα προσφέρουν προϊόντα όχι μόνο με ονομασία προελεύσεως αλλά και με ονοματεπώνυμο, χωρίς διαμεσολάβηση μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή και σε ανταγωνιστικές τιμές σε σχέση με την ποιότητα του προσφερομένου προϊόντος….

Διαβάστε περισσότερα στο toxrima.gr

The post Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Φέρνει την… αγροτική δημοκρατία appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα