Ο Πάγκαλος τώρα δηλώνει ότι θα ψηφίσει… Ποτάμι

Μετά την ανακοίνωση των πρώτων υποψηφίων ευρωβουλευτών του Σταύρου Θεοδωράκη ο Θεόδωρος Πάγκαλος έσπευσε να δηλώσει πώς θα ψηφίσει « Το Ποτάμι» και συγκεκριμένα τον καθηγητή κ. Γ. Γραμματικάκη ο οποίος «είναι ένας από τους σοφότερους ανθρώπους της Ελλάδας και ίσως του κόσμου», όπως τον χαρακτήρισε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο κ. Πάγκαλος, μιλώντας στο ΒΗΜΑ Fm,

τόνισε πως η σύνθεση του ψηφοδελτίου του Ποταμιού για τις επικείμενες ευρωεκλογές τον εξέπληξε, καθώς δεν περιορίστηκε σε μιντιακά πρόσωπα αλλά ενσωμάτωσε πολύ σοβαρούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Παράλληλα εξαπέλυσε για ακόμη μια φορά επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας πως «ζει από την κακομοιριά, το αδιέξοδο, θέλει να εξαθλιωθεί η χώρα, να βγουν οι άνθρωποι στους δρόμους, να σκοτώνουν, να γίνουμε Βόρεια Κορέα και να βγει μετά ο Τσίπρας να μας πει μετά κουρευτείτε σαν εμένα». «Μερικοί στον ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο ηλίθιοι που δεν γνωρίζουν καλά ούτε τις αρχές του Μαρξισμού τους. Θέλουν να πάρουν την εξουσία για να κάνουν τα ίδια που κάνει τώρα η αστική τάξη. Θέλουν γκόμενες, να κωλοβαράνε και να πηγαίνουν στη Μύκονο. Δεν γνωρίζουν ούτε τα στοιχειώδη των ταξικών διαφορών» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην έξοδο της Ελλάδας στις αγορές με λελογισμένο επιτόκιο, απάντησε πως: «Την αντιμετώπιση αυτής της κρίσης δεν την έκαναν και τα δύο κόμματα, στην αρχή ήταν μόνο το ΠΑΣΟΚ το οποίο και δέχθηκε το κόστος. Στη συνέχεια επί κυβερνήσεως Παπαδήμου υπήρξαν κι άλλες δυνάμεις που στήριξαν την προσπάθεια. Αλλά ποιός σας είπε πως τώρα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι χρήσιμοι για τη χώρα; Το μεν ΠΑΣΟΚ είναι πια ένα γκρουπούσκουλο, ο Βενιζέλος δεν ακούει κανέναν και τίποτε, έχει εγκλωβιστεί στην ομάδα που τον έφερε στην εξουσία, άτομα που ο λαός έχει δείξει ότι απεχθάνεται. Έχει παραδώσει την κεντροαριστερή παράταξη στο ΣΥΡΙΖΑ, έχει φέρει το κόμμα από το 40% στο 3-4%, στην εξαφάνιση. Την επομένη των εκλογών θα ανοίξει θέμα. Από την άλλη η ΝΔ και ο Σαμαράς δεν κατάφερε να ενσωματώσει τα μηνύματα της νέας εποχής. Τι τον ήθελε τον Μπαλτάκο; Με ακροδεξιούς και εξωφρενικούς βασιλόφρονες βουλευτές δεν πάει πουθενά προς το κέντρο».

The post Ο Πάγκαλος τώρα δηλώνει ότι θα ψηφίσει… Ποτάμι appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα