Ο καλός, ο κακός κι ο… λιχούδης

Ενα ενδιαφέρον «γαλάζιο πηγαδάκι» είχε στηθεί στο καφενείο της Βουλής, την περασμένη Τρίτη.

Οι συμμετέχοντες σχολίαζαν μεταξύ καφέ και χυμών τα τεκταινόμενα, ενόψει των δημοτικών εκλογών που «καίνε» τη Νέα Δημοκρατία.

Κυρίως λόγω των πολλών «αντάρτικων» υποψηφιοτήτων που έχουν ξεφυτρώσει ανά την Επικράτεια, σε δήμους και περιφέρειες. Φυσικά, η κουβέντα δεν άργησε να έρθει και στον δήμο της Αθήνας

και στο τραπέζι έπεσαν τα ονόματα των δύο «γαλάζιων» υποψηφίων, του Αρη Σπηλιωτόπουλου και του Νικήτα Κακλαμάνη.

«Τα έμαθες τα νέα;» ρώτησε ο ένας «γαλάζιος» βουλευτής τον άλλον. «Οχι, τι έγινε;» ενδιαφέρθηκε εκείνος. «Θα σου εξηγήσω εγώ. Οι δύο φίλοι μας, χώρισαν το Κολωνάκι στα δύο. Από τη Μηλιώνη και κάτω ‘‘ανήκει’’ στον Νικήτα, από τη Σκουφά και πάνω ‘‘ανήκει’’ στον Αρη. Να προσέχεις, λοιπόν, πού πίνεις τον καφέ σου για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις…» του εξήγησε.

«Α, εγώ θα πηγαίνω και στα δύο στρατόπεδα για να συλλέγω πληροφορίες…» απάντησε ο ένας. «Εγώ, μέχρι να γίνουν οι εκλογές, δεν θα πηγαίνω σε κανένα απο τα δύο γνωστά καφέ όπου συχνάζουν οι υποψήφιοι» απάντησε ο δεύτερος.

«Εγώ θα συνεχίσω να πηγαίνω στο Da Capo, γιατί έχει ωραία σάντουιτς» απάντησε ο τρίτος της παρέας και έσκασαν όλοι στα γέλια. Τουλάχιστον, έχουν χιούμορ και το διασκεδάζουν. Το θέμα είναι την ημέρα των εκλογών ποιοι θα χαμογελάσουν, τελικά…

The post Ο καλός, ο κακός κι ο… λιχούδης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα