Παρουσίαση του βιβλίου «Armadale through the keyhole»

Μια διαφορετική και ξεχωριστή εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι φίλοι της λογοτεχνίας και του θεάτρου, που βρέθηκαν τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στο βιβλιοπωλείο «Παπασωτηρίου».

Οι θεατές είδαν το βιβλίο «Armadale» του Γουίλκι Κόλινς που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Gutenberg σε μετάφραση Σάντυς Παπαϊωάννου, να «ζωντανεύει» μέσω της μοναδικής βικτωριανής performance
που είχαν ετοιμάσει οι συντελεστές της παράστασης “Armadale”

Η παράσταση ανεβαίνει το Μάρτιο στο Σύγχρονο Θέατρο σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ασπιώτη, με τον ίδιο και τους Μαρία Κίτσου, Λάζαρο Βαρτάνη, Ζωή Καραβασίλη, Χάρη Αττώνη, Σύνθια Μπατσή, Φάνη Παυλόπουλο, Μάριο Μακρόπουλο και Ελένη Κάκκαλου.

Το «Armadale» περιγράφει έναν κόσμο γεμάτο μυστήριο με δυνατούς έρωτες, δολοπλοκίες, εξαπατήσεις και δολοφονίες. Γράφτηκε το 1866 από το Γουίλκι Κόλινς και θεωρείται μέχρι και σήμερα ένα διαχρονικό αριστούργημα της παγκόσμιας λογοτεχνίας.

Ανάμεσα στο πλήθος κόσμου που γέμισε ασφυκτικά το βιβλιοπωλείο «Παπασωτηρίου», βρέθηκαν και προσωπικότητες από το χώρο του θεάτρου, των γραμμάτων και των τεχνών όπως οι (αλφαβητικά): Κόρα Καρβούνη, Αλεξάνδρα Κόνιακ, Μανώλης Κοττάκης, Αλέξης Κωστάλας, Νεκτάριος Λουκιανός, Γιώργος Λυκιαρδόπουλος, Γιώργος Μανιώτης, Δήμητρα Ματσούκα, Ηλιάννα Μαυρομάτη, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Γιώργος Νανούρης, Ιωάννης Παπαζήσης, Δημήτρης Πλειώνης, Έρη Ρίτσου, Γιούλικα Σκαφιδά, Σταύρος Τσακίρης, Σοφία Φιλιππίδου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και άλλοι.

The post Παρουσίαση του βιβλίου «Armadale through the keyhole» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα