Ν. Σμύρνη: Η κακοδιαχείριση της συζύγου οδήγησε σε παραίτηση τον σύζυγο, πρόεδρο του Δ. Σ.

Ο Γιώργο Καρούμπας, αναγκάστηκε να παραιτηθεί από την θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά την αποκάλυψη ελλείμματος που προέκυψε στο τομέα των αθλητικών δραστηριοτήτων του Δήμου. Ταμίας – διαχειρίστρια στον εν λόγω τομέα ( πρώην οργανισμού νεολαίας και άθλησης 0 ήταν η σύζυγος του κ. Καρούμπα, Ζήνα ( Ζηνοβία ) Λιακάτου – Καρούμπα.

Το έλλειμμα, - 78.000 ευρώ - , απεκαλύφθη μετά από έλεγχο ρουτίνας ομάδας ορκωτών λογιστών, προκειμένου να συνταχθεί ο τελικός οικονομικός ισολογισμός. Αμέσως

μετά τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων του ελέγχου, ο κ. Καρούμπας επικαλέστηκε λόγους προσωπικής ευθιξίας και υπέβαλε την παραίτησή του από το αξίωμα του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία κι έγινε αποδεκτή στην τελευταία συνεδρίαση του οργάνου, την περασμένη Δευτέρα26 Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι, ο κ. Καρούμπας ήταν κατά το παρελθόν υποψήφιος δήμαρχος Νέας Σμύρνης με τη στήριξη του ΔΗΚΚΙ και του ΚΚΕ. Στις εκλογές του 2010 εκλέχτηκε με την παράταξη του σημερινού δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη. Κατά την πρώτη διετία εξελέγη πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Για την δεύτερη διετία, προτάθηκε και εκλέχτηκε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο Άγγελος Σουρβίνος, ο οποίος για προσωπικούς λόγους παραιτήθηκε πριν κλείσει μήνα στα νέα του καθήκοντα. Την θέση κατέλαβε και πάλι ο Γιώργος Καρούμπας για να την διατηρήσει μέχρι και την περασμένη Δευτέρα, 26 Αυγούστου…!!!

Γ. Σπ. Π.

Keywords
Τυχαία Θέματα