Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης

Κριός Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας, Κριοί, είτε πρόκειται για τη δική σας είτε για κάποιου άλλου. Οι έντονες σωματικές και ψυχικές δοκιμασίες καλύτερα να φυλαχθούν για κάποια άλλη μέρα. Μην αναλώνεστε σε αναμνήσεις και διάφορα θέματα του παρελθόντος. Εστιάστε μπροστά, όσα κι αν είναι τα άλυτα ζητήματα που σας προβληματίζουν.

Ταύρος Η Αφροδίτη σήμερα περιπλέκει αρκετά τα αισθηματικά σας, φέρνοντάς σας στη μέση πολλών πειρασμών, που θα δοκιμάσουν την εγκράτειά σας. Μην προσποιηθείτε πως δεν συμβαίνει τίποτα- αντιμετωπίστε τα πάντα με ειλικρίνεια

και ευθύτητα. Θετικές οι εξελίξεις των επαγγελματικών σας. Μείνετε πιστοί στον προγραμματισμό σας και όλα θα πάνε καλά.

Δίδυμος Η απότομη αλλαγή στα δεδομένα μιας σημαντικής σχέσης θα σας φέρει σε ακραίο ψυχολογικό σημείο, αλλά ευτυχώς περιστοιχίζεστε από τα κατάλληλα άτομα, που θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε την ισορροπία σας. Αποφύγετε τις μεγάλες αποφάσεις σήμερα, κυρίως σε ό, τι αφορά ζητήματα καριέρας. Σκεφτείτε προσεκτικά την κίνηση που πάτε να κάνετε.

Καρκίνος Ανοδική η πορεία των ερωτικών σας τώρα, αλλά οι αμφιβολίες και η αβεβαιότητα που αισθάνεστε, δεν σας αφήνουν να απολαύσετε τη στιγμή. Πάρτε ένα ρίσκο, Καρκίνοι, και μην κολλάτε σε λεπτομέρειες. Ο Ερμής σας φέρνει κοντά στην οικογένεια, με πιο ευνοϊκούς όρους απ’ ό, τι στο παρελθόν. Αγκαλιάστε τη νέα προοπτική που ανοίγεται.

Λέων Αν αισθάνεστε ότι έχει έρθει η ώρα για μια μεγάλη αλλαγή, μην κρατιέστε άλλο πίσω. Κάντε το μεγάλο βήμα, Λέοντες, ακόμα κι αν δεν είστε βέβαιοι για την έκβασή του. Ο Άρης ευνοεί τις τολμηρές κινήσεις. Ηρεμία στα ερωτικά σας. Μην αναμοχλεύσετε παλιές διενέξεις γιατί κανείς δεν θα βγεί κερδισμένος.

Παρθένος Η επιθετικότητα ενός προσώπου από το περιβάλλον σας αποτελεί μάλλον έναν συγκαλυμμένο τρόπο να εκφράσει το ενδιαφέρον του. Δώστε του μια ευκαιρία να ξεπεράσει τις αναστολές και τα προβλήματα εγωισμού του. Πρόοδος στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Επιτέλους βρίσκετε τον κατάλληλο τρόπο για να προωθήσετε τις ιδέες σας με διακριτικότητα και πειθώ.

Ζυγός Μην πιέζετε κάποιον να φερθεί με έναν συγκεκριμένο τρόπο, αν αυτός δεν είναι έτοιμος να κάνει το βήμα που του ζητάτε. Τα καλύτερα αποτελέσματα παράγονται όταν ο καθένας ενεργεί με τους δικούς του ρυθμούς, Ζυγοί. Ο Κρόνος οξύνει τη διαίσθησή σας σήμερα, παροτρύνοντάς σας να αφήσετε, για την ώρα, στην άκρη τις λογικές συμβουλές των άλλων.

Σκορπιός Ένα επικοινωνιακό πρόβλημα θα προκαλέσει συσκότιση σε ένα σημαντικό επαγγελματικό θέμα, πράγμα που σημαίνει ότι κάποιος πρέπει να κάνει ένα γενναίο βήμα πίσω. Σκεφτείτε το σοβαρά. Τα αισθήματά σας για ένα άτομο που δεν είχατε σε μεγάλη εκτίμηση, αλλάζουν άρδην. Διαχειριστείτε με ψυχραιμία τη νέα αυτή κατάσταση που διαμορφώνεται τώρα.

Τοξότης Προσοχή, Τοξότες, δεν σας συμφέρει να φανείτε διεκδικητικοί, σ’ αυτή τη φάση. Δείξτε σ’ εκείνον που θέλετε, ότι μπορείτε να ζήσετε άνετα και χωρίς αυτόν, διαφορετικά θα χάσετε το πλεονέκτημά σας. Ηρεμία στο επαγγελματικό τοπίο. Η συνεργασία σε ήπιους τόνους είναι το άλφα και το ωμέγα για την εύρυθμη λειτουργία των πραγμάτων.

Αιγόκερως Αλλαγή πλεύσης σε ένα ιδεολογικό ζήτημα. Δεν είναι ανάγκη να υιοθετείτε μια ορισμένη άποψη εφ’ όρου ζωής- έχετε δικαίωμα να αλλάξετε στάση, όποτε το κρίνετε σκόπιμο. Ακολουθήστε το ένστικτό σας. Οι Ταύροι έχουν πολλά να σας προσφέρουν σήμερα σε πρακτικό επίπεδο. Αποβάλετε τις όποιες αναστολές σας και μη γίνεστε ακατάδεκτοι.

Υδροχόος Μια απρόσμενη συνάντηση θα σας προκαλέσει εκνευρισμό σήμερα, αλλά το κλειδί είναι η ψύχραιμη διαχείρισή της. Μην προδώσετε τα συναισθήματά σας- καλύτερα να δώσετε την εντύπωση ότι το σκηνικό σας αφήνει αδιάφορους. Η ερωτική πολιορκία που δέχεστε από μια συγκεκριμένη πλευρά ξεπερνάει αρκετά το μέτρο. Καιρός να επαναπροσδιορίσετε τα όριά σας αυστηρότερα.

Ιχθύς Μην απορρίπτετε χωρίς συζήτηση το ενδεχόμενο της δέσμευσης, ακόμα κι αν αυτή δεν έχει τα χαρακτηριστικά που είχατε στο μυαλό σας αρχικά. Αφήστε ένα πρόσωπο εμπιστοσύνης να σας οδηγήσει σε μια νέα εποχή. Έντονη η χημεία σας με Δίδυμους και Λέοντες σήμερα. Οι ισορροπίες μεταξύ σας είναι πολύ λεπτές.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα