Χωρίζουν, αλλά δεν παίρνουν διαζύγιο Ντάγκλας-Τζόουνς

Χωριστές ζωές αποφάσισαν να ακολουθήσουν προσωρινά, όπως φαίνεται, ο Μάικλ Ντάγκλας και η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς. Οι δυο τους, σύμφωνα με πληροφορίες, αποφάσισαν να ζήσουν για λίγο χώρια, χωρίς ωστόσο να πάρουν διαζύγιο μετά από 13 χρόνια γάμου.

Το ισχυρό ζευγάρι του Χόλλυγουντ, αποφάσισε να πάρει ο καθένας τον δικό του χρόνο, μακριά ο ένας από τον άλλον, με τον Μάικλ Ντάγκλας, να απολαμβάνει τις διακοπές του στη Σαρδηνία, και την Κάθριν να βρίσκεται στην Νέα Υόρκη. Μια πηγή δήλωσε στο περιοδικό People:

«Οι δυο τους απλά κάνουν ένα διάλειμμα».

Το ζευγάρι, το οποίο παντρεύτηκε το 2000, εθεάθη σε τελευταία του έξοδο στις 22 Απριλίου, όπου εμφανίστηκαν αγκαλιασμένοι στο κόκκινο χαλί στην 40η Ετήσια Απονομή των Βραβείων Τσάπλιν στη Νέα Υόρκη. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες αποφάσισαν να περάσουν λίγο χρόνο χωριστά μετά και την επιστροφή του Ντάγκλας από το Φεστιβάλ της Γαλλίας στις Κάννες.

Οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν, για πιθανή διάσταση του ζευγαριού, όταν ο Ντάγκλας εθεάθη να παίζει το αγαπημένο του άθλημα, το γκολφ, στην Σαρδηνία την περασμένη εβδομάδα, ένα άθλημα στο οποίο συνήθως συμμετείχε και η Κάθριν.

Keywords
Τυχαία Θέματα