Λοβέρδος: Συνεργαζόμαστε και με Βενιζέλο αν…

Ο πρόεδρο της Συμφωνίας για την Νέα Ελλάδα Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξή του στο «Έθνος» τονίζει ότι για την Κίνηση των «58» και την στήριξη που τους παρέχει ο Κ. Σημίτης ότι «το κείμενο εκφράζει αγωνία, αλλά οι λύσεις δίνονται στο στίβο του αγώνα κι όχι στις μονόπλευρες θεωρητικές συζητήσεις. Όποιος θέλει ενότητα το λέει ό ίδιος με λόγο ευθύ και άμεσο κι όχι με

λόγο πλάγιο και δι’ αντιπροσώπων».

Ενώ προσθέτει ότι « το καλό κι ευθύ παράδειγμα δώσαμε εμείς με την ΔΗΜΑΡ και τον κ. Κουβέλη».

Από την άλλη ο κ. Λοβέρδος σχολιάζοντας το θέα της κοινής καθόδου στις ευρωεκλογές του κόμματό τους με την ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε ότι «ο περιορισμός στις ευρωεκλογές υποδηλώνει, ή έστω μπορεί να ερμηνευτεί, σαν απόπειρα να ξεφύγει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών».

Ενώ δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι «αν η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θέλει να ενταχθεί στον τρίτο πόλο, πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει πολιτικά αν η Συμμαχία της με τη Ν.Δ. είναι στρατηγικής σημασίας, όπως διακήρυξε επανειλημμένα, ή εάν, αντιθέτως, η επανίδρυση της Δημοκρατικής Παράταξης είναι στρατηγικής σημασίας. Και τα δύο μαζί δεν γίνονται».

Τέλος, ο κ. Λοβέρδος αναφερόμενος στην στρατηγική που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι «στις δυσκολίες του κόσμου το ψευδο-σύνθημα “όλα τα λεφτά, όλα τα κιλά” δυστυχώς έχει επιρροή».

The post Λοβέρδος: Συνεργαζόμαστε και με Βενιζέλο αν… appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα