Τα δίδυμα… των επόμενων εκλογών

Συμμαχίες άρχισαν να δημιουργούνται στα εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας ειδικά στις μεγάλες περιφέρειες υπό τον φόβο των πρόωρων εκλογών. Όπως πληροφορούμαστε, ήδη στην Β΄Αθήνων όπου αναμένεται να γίνει σφαγή έχουν αρχίσει οι διεργασίες.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης που κοινός ομολογουμένου είναι ένας από τους επιτυχημένους υπουργούς της κυβέρνησης Σαμαρά φέρεται να βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία

με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος παρά τον σκληρό του ρόλο, στις δημοσκοπήσεις απολαμβάνει υψηλά ποσοστά ανεργίας. Μάλιστα οι δύο υπουργοί λέγεται ότι έχουν συμφωνήσει στη συμμαχία της δισταυρίας για τις επόμενες εκλογές όποτε αυτές και αν είναι.

Δεν είναι τυχαία και η τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη σε τηλεοπτική του συνέντευξη όπου εκθείασε το του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Τέλος, στην αρένα της Β’ Αθηνών θα κατέβει στις επόμενες εκλογές και ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης ο οποίος από τώρα έχει δημιουργήσει τις συμμαχίες του με του δημάρχους και έχοντας ως μεγάλο στήριγμα του τον Γραμματέα Αυτοδιοίκησης της ΝΔ Δημήτρη Καλογερόπουλο. Βέβαια για τον κ. Μιχελάκη, ο οποίος είναι υπέρ της σκληρής διαπραγμάτευσης, όλα θα εξαρτηθούν από από την προϋπόθεση ότι δεν θα χρειαστεί να «διώξει» κόσμο από τους Δήμους.

The post Τα δίδυμα… των επόμενων εκλογών appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα