Λο: «Σέβομαι απόλυτα τον Διαμαντίδη»

Ο Έισι Λο κλήθηκε να εξηγήσει τις δηλώσεις του σχετικά με τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τόνισε τον σεβασμό που τρέφει για τον αρχηγό των «πράσινων».

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι σέβομαι απόλυτα τον Διαμαντίδη. Δεν μπορεί κανείς να τον αμφισβητήσει όταν έχει κατακτήσει τόσα πρωταθλήματα, ευρωπαϊκούς τίτλους και έχει διακρίσεις με την Εθνική Ελλάδας».

Ο παίκτης των «ερυθρόλευκων» εξήγησε ότι κλήθηκε να διαλέξει μεταξύ Διαμαντίδη και Σπανούλη και επέλεξε τον συμπαίκτη του.

«Η ερώτηση που μου έγινε ήταν να διαλέξω ανάμεσα

στον Σπανούλη και τον Διαμαντίδη. Η γνώμη μου είναι ότι ο Σπανούλης είναι καλύτερος, χωρίς αυτό να μειώνει την αξία του Διαμαντίδη. Από όσα έχω δει τα δύο χρόνια που είμαι εδώ, ο Σπανούλης μου αρέσει περισσότερο. Αυτή είναι η γνώμη μου και οφείλουν κάποιοι να τη σεβαστούν».

Όσον αφορά την τοποθέτηση του για ένα υποτιθέμενο ντέρμπι στην Ευρωλίγκα που θα τελείωνε με σκορ 20+ για τον Ολυμπιακού ο γκαρντ δήλωσε:

«Το στυλ συνεντεύξεων στην Αμερική είναι εντελώς διαφορετικό από εδώ. Σέβομαι τον μεγάλο μας αντίπαλο και δεν θέλω να δημιουργώ εντυπώσεις. Όμως έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, είμαστε οι πρωταθλητές Ευρώπης τα δύο τελευταία χρόνια και είναι φυσικό να πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε».

The post Λο: «Σέβομαι απόλυτα τον Διαμαντίδη» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα