Κεδίκογλου: Για πρώτη φορά διαβουλευόμαστε χωρίς να έχουμε την πλάτη στον τοίχο (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τα σενάρια εισόδου της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση, το «φλέγον» ζήτημα της πρώτης κατοικίας και την πορεία των διαπραγματεύσεων με την τρόικα μίλησε ο Σίμος Κεδίκογλου στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Δεν έδιωξε κανείς την ΔΗΜΑΡ, μόνη της έφυγε», δήλωσε χαρακτηριστικά για τις δηλώσεις πολιτικών προσώπων σχετικά με

την επιστροφή της ΔΗΜΑΡ στο κυβερνητικό σχήμα.

Αναφορικά με την πρώτη κατοικία όσων έχουν πληγεί από την κρίση, τόνισε πως θα προστατευθεί, ενώ αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να λάβει οριζόντια μέτρα, αλλά θα εμμείνει στις διαρθρωτικές αλλαγές.

«Για πρώτη φορά διαβουλευόμαστε χωρίς να έχουμε την πλάτη στον τοίχο, διότι δεν είμαστε με την πίεση ότι δεν βγαίνουν τα νούμερα. Είναι βασικό να ανακτήσουμε τον έλεγχο της οικονομίας και να μην δημιουργούμε νέα χρέη» συνέχισε.

Σχετικά με το νομοσχέδιο για τον φόρο ακινήτων, που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων τόνισε πως οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Σχολιάζοντας τη δημοσκόπηση που δίνει προβάδισμα 0,5% στον ΣΥΡΙΖΑ, υπενθύμισε ότι η συγκεκριμένη εταιρεία είναι η μόνη που δίνει σταθερά προβάδισμα στο ΣΥΡΙΖΑ, και το προβάδισμα αυτό συρρικνώνεται.

Αντίθετα, όπως είπε, η ΝΔ παρουσιάζει σταθερή άνοδο. Έδωσε έμφαση στο μεγάλο ποσοστό των αναποφάσιστων, το οποίο θα καθορίσει τα πράγματα.

«Ξέρουμε ότι βρισκόμαστε στο πιο δύσκολο κομμάτι της θητείας μας και ακόμα δεν έχουν γίνει χειροπιαστά τα αποτελέσματα της πολιτική μας» κατέληξε.

Πηγή φωτογραφίας: Fosphotos.com

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου

The post Κεδίκογλου: Για πρώτη φορά διαβουλευόμαστε χωρίς να έχουμε την πλάτη στον τοίχο (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα