Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης

Κριός Αφοσιωθείτε στη δουλειά σας, Κριοί, και αδιαφορήστε για ό, τι προσπαθεί να σας διασπάσει την προσοχή. Αρκετά με τα μέτρια αποτελέσματα- αυτή τη φορά, χρωστάτε στον εαυτό σας κάτι σπουδαίο. Η χημεία σας με τους Υδροχόους και τους Σκορπιούς είναι σήμερα ιδιαίτερα δημιουργική, αλλά αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο εντάσεων και διαξιφισμών.

Ταύρος Πολλοί θα προσπαθήσουν να σας πείσουν να υιοθετήσετε τη γνώμη τους, αλλά λίγοι έχουν πραγματικά δίκιο, σήμερα. Επιστρατεύστε την αντικειμενικότητά σας και μη χαριστείτε σε κανέναν (επειδή τυχαίνει, ας πούμε, να είναι φίλος σας). Ο Κρόνος φέρνει

θετικές αλλαγές στον τομέα των επαγγελματικών σας. Μην αντιμετωπίζετε τα πάντα με καχυποψία.

Δίδυμος Ένας φίλος από τα παλιά σας χτυπάει την πόρτα επίμονα, αλλά δεν είναι ακόμα σαφές κατά πόσο σας συμφέρει να του ανοίξετε. Υπάρχει λόγος που αφήσατε μερικά άτομα στο παρελθόν σας, και μάλλον πρέπει να τον ξαναθυμηθείτε. Ηρεμία στα ερωτικά σας. Αποφύγετε τους καυγάδες χωρίς νόημα και βάλτε περισσότερο νερό στο κρασί σας.

Καρκίνος Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε κρίσιμη φάση τώρα, γι’ αυτό καλύτερα να μην επιχειρήσετε ενέργειες που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Βολευτείτε με ό, τι έχετε ήδη κατακτήσει και μη βιαστείτε να εξερευνήσετε νέους ορίζοντες. Η Αφροδίτη αναζωπυρώνει ένα ειδύλλιο που θεωρούσατε τελειωμένο. Κάντε μια προσπάθεια να ανακτήσετε το παλιό σας ενδιαφέρον.

Λέων Όπως όλα τα πράγματα, έτσι και η υπομονή σας έχει συγκεκριμένα όρια. Δεν είστε υποχρεωμένοι να αλλάξετε τον εαυτό σας για κανέναν. Καιρός να δείξετε το αυστηρό σας πρόσωπο σε ένα άτομο που προσπαθεί να σας φτάσει στα άκρα. Άνοδος στα επαγγελματικά σας. Φαίνεται πως η εργατικότητα και οι ήπιοι τόνοι σας έπιασαν επιτέλους τόπο.

Παρθένος Όλα δείχνουν πως ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, χρήζει άμεσης αλλαγής. Πρέπει να ξεπεράσετε τον εαυτό σας, αν θέλετε να φτάσετε σε επίπεδα που, μέχρι τώρα, απλώς ονειρευόσασταν. Μη φέρετε πολλές αντιρρήσεις σε ένα πρόσωπο εξουσίας, σήμερα, γιατί δεν θα σας βγει σε καλό.

Ζυγός Δεν έχουν όλοι τις δικές σας αντοχές, Ζυγοί, τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Μετριάστε τις απαιτήσεις σας και προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στα δεδομένα των ατόμων που σας περιβάλλουν. Ο Άρης φέρνει εντάσεις στον χώρο της δουλειάς, οι οποίες, σε μεγάλο βαθμό, σχετίζονται με ένα πρόβλημα επικοινωνίας.

Σκορπιός Μια σημαντική αλλαγή για τα ερωτικά σας βρίσκεται προ των πυλών, και καλά θα κάνετε, να προετοιμαστείτε από τώρα, ψυχολογικά. Τα πράγματα δεν θα έρθουν ακριβώς όπως τα προβλέψατε, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Εμπιστευτείτε τους Καρκίνους του στενού σας περιβάλλοντος, ειδικά αν προσπαθούν να σας νουθετήσουν πάνω σε ένα επαγγελματικό ζήτημα.

Τοξότης Δεν είναι κακό να θέτετε υψηλούς στόχους, αλλά καμιά φορά πρέπει πρώτα να εξετάζετε με αντικειμενικότητα, αν και κατά πόσο είστε σε θέση να τους κατακτήσετε. Μη χάνετε τον χρόνο σας με χαμένες από χέρι υποθέσεις. Η Αφροδίτη σας φέρνει πιο κοντά σε ένα πρόσωπο που απομακρύνατε χωρίς λόγο απ’ τη ζωή σας σχετικά πρόσφατα.

Αιγόκερως Το φλέγον ζήτημα της ημέρας είναι η εμπιστοσύνη στο πλαίσιο της ερωτικής σας σχέσης. Μην θεωρήσετε τίποτα ως δεδομένο, Αιγόκεροι, όσο ευνοϊκές κι αν είναι οι συνθήκες. Ο εφησυχασμός μπορεί να κάνει μόνο κακό. Ηρεμία στα οικογενειακά σας, μετά από μια περίοδο υπόγειων εντάσεων. Καιρός να ξεκαθαρίσετε οριστικά τη θέση σας.

Υδροχόος Βρίσκεστε σε πολύ καλό δρόμο για να ξεπεράσετε μια και καλή ένα ψυχολογικό τραύμα που σας πήγε πολλά βήματα πίσω. Ό, τι κι αν συμβεί, όμως, μην κάνετε το λάθος να ανταποκριθείτε σε ένα αναδρομικό κάλεσμα. Ο επαγγελματικός ανταγωνισμός είναι υπερβολικά έντονος τώρα, αλλά έχετε όλα τα αναγκαία εφόδια για να υπερασπιστείτε το συμφέρον σας.

Ιχθύς Κάντε τη διαφορά σήμερα, στη δουλειά, και επιλέξτε μια λιγότερο συνηθισμένη διαδρομή για να φτάσετε στο στόχο σας. Η πρωτοτυπία και η επαναστατικότητά σας είναι τα στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε απ’ τη μάζα. Ένα σχετικά νέο ειδύλλιο σοβαρεύει απότομα. Σκεφτείτε προσεκτικά αν είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε από τώρα.

The post Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα