Κάτι τρέχει με την υγεία του Ερντογάν…

Ολοένα και πιο ισχυρές γίνονται οι φήμες, σύμφωνα με τις οποίες δεν πάει καλά η υγεία του τούρκου πρωθυπουργού.

Τουρκικές εφημερίδες δημοσίευσαν σήμερα ρεπορτάζ στα οποία ισχυρίζονται ότι Ταγίπ Ερντογάν πέρασε τις τελευταίες πέντε ημέρες σε νοσοκομείο με στομαχικούς πόνους.

Τα δημοσιεύματα πυροδότησαν νέα σενάρια γύρω από την υγεία του πρωθυπουργού της Τουρκίας μετά την πρόσφατη περιπέτεια το 2011. Τότε ο Ταγίπ Ερντογάν υποβλήθηκε σε αφαίρεση πολύποδα από το έντερο γεγονός που προκάλεσε δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν ότι
ο Τούρκος πρωθυπουργός έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Ωστόσο, λίγο μετά την εγχείριση οι γιατροί του διέψευσαν ότι ο πολύποδας ήταν επικίνδυνος για την υγεία του.

Σήμερα το γραφείο του Ερντογάν έκανε λόγο για «αβάσιμους ισχυρισμούς» και υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός θα συνεχίσει το κανονικό πρόγραμμα του το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αφού τελείωσε τις διακοπές του και γιόρτασε το τέλος του Ραμαζανιού, της θρησκευτικής γιορτής των Μουσουλμάνων.

Να σημειωθεί ότι η φημολογία πυροδοτήθηκε από το γεγονός ότι ο Ταγίπ Ερντογάν που εμφανίζεται καθημερινά ζωντανά στην τουρκική τηλεόραση και συχνά επισκέπτεται περιοχές στην Τουρκία δεν έχει εμφανιστεί δημόσια σε όλη τη διάρκεια του Ραμαζανιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα