Δύο μέρες τους ήταν αρκετές για να κατακλέψουν την Πέλλα

Μέσα σε μόλις δύο ημέρες τέσσερα ζευγάρια Ελλήνων κατασκηνωτών στην περιοχή της Αριδαίας Πέλλας, κατάφεραν να διαρρήξουν τέσσερα σπίτια.

Τα τέσσερα ζευγάρια πρόλαβαν να διαρρήξουν τέσσερα σπίτια, πριν εντοπιστούν από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος οι οποίοι συνέλαβαν μετά από καταδίωξη μόνο δυο από τις γυναίκες οι οποίες οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα!

Η προανάκριση αποκάλυψε ότι οι άνδρες της παρέας ηλικίας 26, 31, 33 και 35 χρόνων, δεν αρκούνταν στη γαλήνη της κατασκήνωσης. Στις δυο

ημέρες που έμειναν στο αντίσκηνό τους, τρύπωσαν διαδοχικά στο σπίτι ενός 43χρονου στην Αριδαία απ’ όπου έκλεψαν 150 ευρώ και μερικά φο μπιζου μικρής αξίας, στο σπίτι μιας 32χρονης στη Φιλώτεια από το οποίο πήραν κοσμήματα αξίας 500 ευρώ, στο σπίτι μιας 28χρονης στη Σωσάνδρα απ’ όπου άρπαξαν τιμαλφή αξίας 3.200 ευρώ και στο σπίτι ενός 33χρονου στα Άνω Ροδονιά από το οποίο πήραν κοσμήματα αξίας 3.000 ευρώ. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

Keywords
Τυχαία Θέματα