Ιδρύει κόμμα ο Μπαλτάκος;

Το ενδεχόμενο ίδρυσης νέου κόμματος φαίνεται πως σκέφτεται σοβαρά ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος και αναφέρει ως ημερομηνία-ορόσημο τις ευρωεκλογές.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρώην γ.γ. της κυβέρνησης σχεδιάζει τη δημιουργία ενός δεξιού κομματικού σχηματισμού, απαλλαγμένου από τα περιοριστικά πλαίσια της Ν.Δ.

Ο κομματικός σχηματισμός του επιδιώκει να αναπτύξει μια νέα πολιτική θεώρηση για την Ελλάδα,

που δεν θα έχει σχέση με την Ακροδεξιά, αλλά θα έχει αντίκρυσμα στους ψηφοφόρους που έχουν καταφύγει με ψήφο διαμαρτυρίας στους ΑΝ.ΕΛ. και στη Χρυσή Αυγή, η οποία έχει εμπλακεί στις ναζιστικές και εκτός αστικού πλαισίου θεωρήσεις, για να μην αναφέρουμε τις δικαστικές της περιπέτειες.

Άλλωστε, ο ίδιος σε συνέντευξή του μετά το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει με το βίντεο της συνομιλίας του με τον Ηλία Κασιδιάρη δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο ίδρυσης νέου κόμματος.

«Αν μετά τις ευρωεκλογές συνεχίσει η στροφή της Ν.Δ. προς ένα κεντρώο κόμμα, που θα σημάνει και τον αποκλεισμό μου από μια τέτοια Ν.Δ., τότε θα τα σκεφτώ όλα», είχε τονίσει, απαντώντας στο ενδεχόμενο να ηγηθεί ενός νέου κόμματος με δεξιά και ακροδεξιά χαρακτηριστικά.

The post Ιδρύει κόμμα ο Μπαλτάκος; appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα