Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης

Κριός Σήμερα το νερό μπαίνει στο αυλάκι όσον αφορά τα εργασιακά σας και θα αισθανθείτε επιτέλους αυτοπεποίθηση. Στα ερωτικά, οι βραδείς ρυθμοί στις εξελίξεις παραμένουν ως έχουν, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν είστε το επίκεντρο της προσοχής ορισμένων σημαντικών ατόμων. Μην ξεχάσετε να αφήσετε τον εαυτό σας να ανασάνει στο τέλος της ημέρας.

Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης και μάθετε όλα όσα σας
αφορούν

Ταύρος Αισθάνεστε εξαντλημένοι από έναν έρωτα, ο οποίος φαίνεται να σας έχει ρουφήξει όλη την ενέργεια. Σήμερα, όμως, περισσότερο από ποτέ γίνεται σαφές ότι ο χρόνος γιατρεύει τα πάντα. Δρέψτε τους καρπούς από τον εργασιακό σας κάματο και αναγνωρίστε ότι είναι μια καλή μέρα να κάνετε μία βόλτα ή κάποια γνωριμία μετά τη δουλειά.

Δίδυμος Οι αλλεπάλληλες συγκρούσεις με τους Καρκίνους μπορεί να προκάλεσαν μία κατάπτωση στο εργασιακό και το οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά αυτό σύντομα θα πάψει να αποσπά την προσοχή σας. Συγκεντρωθείτε στον βασικό αισθηματικό σας στόχο. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνει η Αφροδίτη να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες.

Καρκίνος Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να ασχοληθείτε με σπουδές και με την καλλιέργεια του πνεύματός σας. Οι αρμονικές σας σχέσεις με την οικογένεια και τον σύντροφό σας σας επιτρέπουν να δείτε τις ευκαιρίες σας ξεκάθαρα. Προτάξτε τη δημιουργία στη ζωή σας και μην ασχολείστε με τα άτομα που για τους δικούς τους λόγους σας κρατάνε πίσω.

Λέων Μπορεί το έδαφος αυτή την περίοδο να μην είναι γόνιμο για δεσμεύσεις και για σχέσεις, αλλά ο Δίας σας χαρίζει την ανεμελιά που εδώ και καιρό σας λείπει, γεγονός που πρέπει να αξιοποιήσετε άμεσα. Προσοχή στις σπατάλες (ειδικά οικονομικού τύπου) και μην εκτονωθείτε στις καταχρήσεις, όσο πιεστικό κι αν είναι το περιβάλλον σας.

Παρθένος Η μανία σας για τάξη (βασικό χαρακτηριστικό του ζωδιακού σας προφίλ) είναι κάτι που πρέπει σήμερα να καταπολεμήσετε. Εστιάστε στην εσωτερική σας διαύγεια και καθαρότητα, και όλα τ’ άλλα θα ακολουθήσουν. Οικογένεια και φίλοι συμμαχούν μαζί σας σε όλες τις επιδιώξεις σας (ακόμη και τις πονηρές). Μην τους παραμελήσετε για κανέναν λόγο.

Ζυγός Μην πολιορκείτε άλλο ανθρώπους που δεν ανταποκρίνονται. Η Αφροδίτη σας κάνει όσο ελκυστικούς χρειάζεται για να ανοιχτείτε σε νέες κατευθύνσεις και να προσεγγίσετε άτομα με διαφορετικό προφίλ απ’ ό, τι συνήθως. Φροντίστε την φυσική σας κατάσταση λίγο παραπάνω – θα χρειαστείτε όλες σας τις δυνάμεις για να αντιμετωπίσετε μία επερχόμενη πρόκληση.

Σκορπιός Η αυτοπεποίθησή σας βρίσκεται στα ύψη, αλλά καλό θα ήταν να ανακόψετε τη ναρκισσιστική σας τάση για να αποφύγετε συγκρούσεις με αγαπημένους σας ανθρώπους. Δώστε περισσότερη προσοχή στην εργασία, που τελευταία έχετε παραμελήσει. Αποφύγετε την έντονη κοινωνική ζωή, γιατί σας επιφυλάσσει ατυχείς συναντήσεις που θα σας ζημιώσουν αρκετά σε πρακτικό επίπεδο.

Τοξότης Μην απογοητεύεστε γιατί η πνευματικότητά σας στο τέλος θα επικρατήσει έναντι όλων των άλλων χαρακτηριστικών σας και θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε κάθε δυσάρεστη κατάσταση με ψυχραιμία. Ακολουθήστε τον δρόμο που σας υποδεικνύει ένας Ιχθύς σχετικά με τα επαγγελματικά σας. Ξέρει καλύτερα από εσάς πώς πρέπει να πράξετε σ’ αυτή τη φάση.

Αιγόκερως Σκεφτείτε να επαναφέρετε την πειθαρχία στη ζωή σας, προκειμένου να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τα προβλήματα οικονομικής φύσεως που το τελευταίο διάστημα σας προβληματίζουν. Τα πάντα χρειάζονται μέτρο. Η μεθοδικότητά σας στον επαγγελματικό τομέα θα επιβεβαιώσει τις επιλογές σας πολύ σύντομα. Μην μπλέκετε τα εργασιακά με τα ερωτικά, εκτός αν είναι απόλυτη ανάγκη.

Υδροχόος Το συναίσθημα απειλεί σήμερα να θολώσει την κρίση σας, κι εσείς πρέπει να αντισταθείτε με κάθε κόστος σ’ αυτή την εξέλιξη. Καταπολεμήστε την κυκλοθυμία που σας προκαλεί ο Ερμής με καινούργιες δραστηριότητες και με δημιουργία. Ένα άτομο που έχετε να δείτε πολύ καιρό σας εκπλήσσει ευχάριστα με την επανεμφάνισή του.

Ιχθύς Η συγκυρία σας παροτρύνει να ποντάρετε στις μόνιμες σχέσεις και όχι στα εφήμερα ειδύλλια που ξέρετε εκ των προτέρων ότι δεν πρόκειται να φτουρίσουν. Δώστε σε έναν στενό φίλο τη βοήθεια που χρειάζεται, χωρίς να αμφισβητήσετε την ανάγκη του. Σε πολύ καλή φάση τα οικονομικά σας, μετά από μία πρόσφατη επιλογή, την οποία πολλοί είχαν καταδικάσει.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα