Σε ένα μικρό «Μονακό» θα μετατραπεί η Ιθάκη – Θα χτιστεί το μεγαλύτερο τουριστικό θέρετρο της Ελλάδας

Σε ένα μικρό «Μονακό» θα μετατραπούν οι νότιες ακτές της Ιθάκης, καθώς Αυστραλοί επενδυτές ετοιμάζονται να φτιάξουν ένα υπερπολυτελές τουριστικό θέρετρο, με βίλες, μαρίνες που μπορούν να δεχθούν ακόμα και κρουαζιερόπλοια και πολυτελείς κατοικίες πολλών αστέρων.

Μάλιστα, στην ιστοσελίδα της εταιρείας αναρτήθηκαν ήδη οι μακέτες του έργου. «Το ILIAD Resort βρίσκεται σε μια παραθαλάσσια έκταση στο μυθικό νησί της Ιθάκης και όταν ολοκληρωθεί θα είναι το μεγαλύτερο θέρετρο της Ελλάδας», αναφέρει η ίδια η εταιρεία.

Η

περιοχή στην οποία θα δημιουργηθεί το θέρετρο αυτή τη στιγμή είναι εντελώς παρθένα.

Μεταξύ άλλων τα σχέδια προβλέπουν και τη δημιουργία γηπέδου γκολφ, μια μαρίνα με δυνατότητες υποδοχής 200 σκαφών, ένα παραθαλάσσιο «χωριό», έξι υπερπολυτελείς κατοικίες και 1020 σουίτες, σε ένα έργο τεραστίων προδιαγραφών, ειδικά για το μικρό νησί της Ιθάκης.

Να σημειωθεί ότι, εταιρείες με παγκόσμια καταξίωση στη διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων, έχουν ήδη καταθέσει προτάσεις για να αναλάβουν το θέρετρο αφού εγκαινιαστεί, κάτι που ακόμα δεν προσδιορίζεται χρονικά, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι εργασίες στο χώρο αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα.

Το νησί της Ιθάκης τα τελευταία χρόνια έχει γίνει τόπος διακοπών αρκετών διάσημων που θέλουν να περάσουν χαλαρωτικές διακοπές, καθώς μετά τη Μαντόνα, τη Ναόμι Κάμπελ, την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και άλλους χολιγουντιανούς σταρ που πέρασαν από την πατρίδα του Οδυσσέα, δεν παρέλειψαν να την επισκεφθούν ο Φρανσουά Ολάντ και ο Ζαν Κλωντ Γιούνκερ.

The post Σε ένα μικρό «Μονακό» θα μετατραπεί η Ιθάκη – Θα χτιστεί το μεγαλύτερο τουριστικό θέρετρο της Ελλάδας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα