Η κακοκαιρία συνεχίζεται και την Τρίτη

Ακόμα πιο έντονα θα είναι αύριο Τρίτη τα καιρικά φαινόμενα, αφού οι βροχές και οι καταιγίδες συνεχίζονται σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ λίγες νεφώσεις θα σημειωθούν στα δυτικά, τα βόρεια και το βορειοανατολικό Αιγαίο και τοπικές ομίχλες το πρωί στα ηπειρωτικά.

Πιο αναλυτικά:

Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και αλλά από το απόγευμα θα υπάρξει βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και

το βραδύ τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς κελσίου και στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες στη δυτική Πελοπόννησο, τη δυτική Στερεά Ελλάδα, την Ήπειρο και τα νησιά του Ιονίου με τοπικές ομίχλες το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς κελσίου, ενώ στην Ήπειρο κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές θα σημειωθούν και στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Ανατολική Πελοπόννησο, όπου οι βροχές θα είναι τοπικά ισχυρές και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, ενώ προβλέπεται να υπάρξει βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, στα νοτιά τοπικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικά ισχυρές και βροχές και καταιγίδες, αλλά τα φαινόμενα αυτά σταδιακά θα περιοριστούν στην Κρήτη. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, ενώ από το βραδύ στις Κυκλάδες βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Νεφώσεις τοπικά το πρωί αυξημένες θα σημειωθούν και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, όπου θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες και προβλέπεται βελτίωση το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς κελσίου.

The post Η κακοκαιρία συνεχίζεται και την Τρίτη appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα