Το κλάμα ενός πιτσιρικά – φιλάθλου της Γουέστ Χαμ απέφερε σε αυτόν και την οικογένειά του VIP προσκλήσεις από την ομάδα!

Η βαριά εκτός έδρας ήττα με 5-0 της Γουέστ Χαμ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου της Αγγλίας, έφερε πίκρα στις τάξεις των φιλάθλων αλλά ιδιαίτερα σε έναν πιτσιρικά που ξέσπασε σε κλάματα. Mε αφορμή τη συγκεκριμένη σκηνή που αποθανατίστηκε από τηλεοπτική κάμερα, η διοίκηση των «σφυριών» εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου να βρεί τον νεαρό και να προσφέρει σ’αυτόν και την οικογένεια του VIP εισιτήρια για τον επόμενο

αγώνα της Γουέστ Χαμ.

«Η ήττα της Κυριακής από τη Νότιγχαμ ήταν σκλήρη για όλους, αλλά ιδιαίτερα για ένα μικρό αγόρι που ξέσπασε σε κλάματα κατά την αποχώρηση της ομάδας. Όλοι στη Γούεστ Χαμ μοιραζόμαστε την απογοήτευση του μικρού μας φίλου και είμαστε ευγνώμονες για όλους του οπαδούς μας που ήρθαν να μας υποστηρίξουν στον εκτός έδρας αγώνα. Για να δείξουμε την εκτίμηση μας προς τους φιλάθλους που ταξίδεψαν για να υποστηρίξουν την ομάδα, η διοίκηση, ο προπονητής και ο αρχηγός της ομάδας, θα ήθελαν να προσφέρουν στον νεαρό φίλαθλο και την οικογένεια του την ευκαρία να παρακολουθήσουν τον επόμενο αγώνα στο Μπόλιν Γκράουντ από τη σουίτα του προέδρου», αναφέρει η ανακοίνωση της Γουέστ Χαμ.

The post Το κλάμα ενός πιτσιρικά – φιλάθλου της Γουέστ Χαμ απέφερε σε αυτόν και την οικογένειά του VIP προσκλήσεις από την ομάδα! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα