Γρηγόρης Αρναούτογλου: Περιμένω με αγωνία την γέννηση του γιου μου

Για τον ερχομό του γιου του, την νέα του εκπομπή στον ANT1, αλλά και για την συνεργασία του με την Μαρία Μπεκατώρου μίλησε σε τηλεοπτικό περιοδικό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο τηλεπαρουσιαστής δήλωσε για « Τα Καρντάσιανς», «Είναι μια εξ ολοκλήρου δική μου ιδέα, που τη δουλεύω πάνω από 2-3 χρόνια. Προσπάθησα να παντρέψω την τηλεπαρουσίαση με την ηθοποιία. Δεν ξέρω αν παντρεύονται αυτά τα

δυο, αλλά αυτό είχα στο μυαλό μου. Στην εκπομπή προσπαθώ να αποτυπώσω την ζωή ενός πραγματικού ελληνικού σπιτιού».

Πώς όμως βλέπει ο ίδιος την συνεργασία του με την Μαρία Μπεκατώρου και τον Δημήτρη Σταρόβα; «Ο Δημήτρης και η Μαρία είναι οι δύο πρώτοι άνθρωποι που έγραψα στο χαρτί όταν σκεφτόμουν ποιους θέλω κοντά μου και δεν χρειάστηκε να γράψω άλλα ονόματα» τονίζοντας ότι «Πραγματικά πιστεύω ότι η Μαρία είναι εκπληκτικό ταλέντο και θα δείξει πάρα πολλά πράγματα στις επόμενες εκπομπές».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκε και για τα νούμερα τηλεθέασης που κάνει η εκπομπή και κατά πόσο ευχαριστημένος είναι.«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την τηλεθέαση της πρώτης εκπομπής και ευχαριστώ πολύ τον κόσμο γι’ αυτό. Έχουμε ακόμα να δείξουμε πάρα πολλά πράγματα. Τόσα πολλά που μακάρι να ήμασταν καθημερινή εκπομπή».

Τέλος ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και στον ερχομό του πρώτου του παιδιού, καρπό του έρωτά του με την Κατερίνα Κόκλα, λέγοντας ότι ανυπομονεί πως και πως να κρατήσει στα χέρια του τον γιο του.

The post Γρηγόρης Αρναούτογλου: Περιμένω με αγωνία την γέννηση του γιου μου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα