ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτό θα ειναι το δίλημμα των εκλογών

Της Άννας Καραβοκύρη

Ανέκαθεν οι ηγέτες της χώρας έθεταν διλήμματα στους Έλληνες πολίτες. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι οι πιο σοβαρές αποφάσεις για την πορεία της οικονομίας τα τελευταία χρονιά πάρθηκαν μέσα από δίπολα, ευρώ ή δραχμή, διάσωση ή χρεοκοπία, μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί, κ.α.

Έτσι και τώρα που η…ώρα της κάλπης πλησιάζει στο στρατηγείο

του Αντώνη Σαμαρά έχουν ήδη φτάσει οι εισηγήσεις για το προεκλογικό δίλημμα που θα θέσει η ΝΔ και θα αποτελεί απάντηση στο δίλημμα του ΣΥΡΙΖΑ «Μέρκελ ή Ελλάδα».

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Π” το δίλημμα που θα κληθούν να απαντήσουν σε λίγες ημέρες πάνω από την κάλπη οι Έλληνες ψηφοφόροι είναι «Ευρωπαϊστές ή Αντιευρωπαϊστές». Εμπνευστής της εισήγησης αυτής προς τον πρωθυπουργό είναι ο Πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Η ελληνική Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, οι προοπτικές της οικονομίας, η παραδοσιακή σχέση της Ελλάδας με την Ευρώπη και μια σειρά άλλων παραγόντων συνέθεσαν το δίλημμα για το αν οι Έλληνες είναι «Ευρωπαϊστές ή Αντιευρωπαϊστές». Το συγκεκριμένο δίπολο κερδίζει έδαφος ανάμεσα στις εισηγήσεις που έχει δεχθεί ο Αντώνης Σαμαράς καθώς ο…στρατηγός Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι μετρ στις προεκλογικές αναμετρήσεις.

Πηγή φωτο eurokinissi

The post ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτό θα ειναι το δίλημμα των εκλογών appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα