Γιατί συμμαχούν κεντροαριστεροί και νεοφιλελεύθεροι;

Επί δύο ημέρες, δεκάδες στελέχη από όμορους – αλλά και εκ πρώτης όψεως άσχετους μεταξύ τους χώρους – συγκεντρώθηκαν στο Γκάζι για να διατυπώσουν τους προβληματισμούς τους αλλά και τις ιδέες τους για την δημιουργία του τρίτου πόλου. Στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Προοδευτικό Φόρουμ μετείχαν κεντροαριστεροί (Π80, Μπροστά) μέχρι νεοφιλελεύθεροι (Δράση) αλλά και εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο

Θοδωρής Δαφέρμος, με την κάμερα του paraskhnio-web-tv βρέθηκε εκεί και κατέγραψε με την κάμερα τις ελπίδες, τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των πρωταγωνιστών.

Ο Βασίλης Οικονόμου ζητά από τον Φ. Κουβέλη να ξεπαγώσει το θέμα Λοβέρδου

Οι Γιώργος Καμίνης , Δήμαρχος Αθηναίων, μιλά για το χρέος που έχουν οι κινήσεις οι οποίες κινούνται στο χώρο της κεντροαριστεράς να συνθέσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να δημιουργηθεί ο τριτος πολος.
Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Βασίλης Οικονόμου, ζητά απο το Φώτη Κουβέλη να ξεπαγώσει τη διαδικασία για τη συμπόρευση του κόμματος του με τον Ανδρέα Λοβέρδο.
Ο Πέτρος Τατσόπουλος ξεκαθάρισε ότι η Κεντροαριστερά οφείλει να είναι παρούσα στις εξελίξεις και να αποτελέσει τον προοδευτικό και μεταρρυθμιστικό πόλο.
Ο Ευρωβουλευτής και επικεφαλής της Δράση Θόδωρος Σκυλλακάκης επεσήμανε την ανάγκη σύγκλισης των φιλελευθέρων και σοσιαλδημοκρατικών δυνάμεων.
Ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο της συνεργασίας του κόμματός του με τη ΔΗΜΑΡ, αρχής γενομένης από τις αυτοδιοικητικής εκλογές.
Τέλος, ο Παναγιώτης Βλάχος, εκπρόσωπος του Προοδευτικού Φόρουμ, εξηγεί τους λόγους διεξαγωγή του και τους στόχους τους.

Διαβάστε επίσης: Ο τρίτος πόλος δημιουργείται… στο Γκάζι (ΦΩΤΟ)

The post Γιατί συμμαχούν κεντροαριστεροί και νεοφιλελεύθεροι; appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα