Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική – «Καλή τύχη σε όλους εκείνους που ετοιμάζουν τις επιθέσεις τους»

Σε συναγερμό βρίσκεται η Αντιτρομοκρατική για ενδεχόμενο τρομοκρατικό χτύπημα, ειδικά έπειτα από κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα indymedia και υπογράφεται μεταξύ άλλων από τους ληστές του Βελβεντού, οι συντάκτες του οποίου εύχονται «καλή τύχη σε όλους εκείνους που ετοιμάζουν τις επιθέσεις τους».

Πιο συγκεκριμένα, οι συντάκτες του κειμένου, αναφερόμενοι στην υπόθεση του Βελβεντού, διαβεβαιώνουν ότι «η φιλία και η συντροφικότητα» που τους ενώνει «δε θα υπονομευθεί από τους διαχωρισμούς που προκύπτουν της νομικής και

πολιτικής διαχείρισης της δικής».

«Με ή χωρίς δικηγόρους, ανάληψη ευθύνης ή μη ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ να κοιτάμε ΜΑΖΙ τον ουρανό πίσω από τα τείχη και να δίνουμε ΜΑΖΙ τον αγώνα κόντρα στη σαπίλα του εγκλεισμού», αναφέρουν οι συντάκτες χαρακτηριστικά.

Το κείμενο υπογράφουν οι εξής: Μιχαηλίδης Γιάννης, Πολίτης Δημήτρης, Σαραφούδης Γρηγόρης, Ντάλιος Αργύρης, Χαρίσης Φοίβος, Ρωμανός Νίκος.

Υπενθυμίζεται ότι ορισμένοι από τους συλληφθέντες για τις ληστείες στο Βελβεντό κατηγορούνται για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», ενώ κάποια ασύλληπτα μέλη των «Πυρήνων» εκτιμάται πως συγκαταλέγονται στο δίκτυο υποστήριξης του Ξηρού.

The post Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική – «Καλή τύχη σε όλους εκείνους που ετοιμάζουν τις επιθέσεις τους» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα