Διαβάστε τα ζώδια για την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου

Κριός
Αποφύγετε ωστόσο αυτό το διάστημα να προβείτε σε σημαντικές κινήσεις σε ότι αφορά τον οικονομικό τομέα. Η κρίση σας αυτό το διάστημα δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρη και αντικειμενική. Μην πιέζετε τον εαυτό σας γιατί η υπερένταση και το άγχος σας κάνει να χάνετε πολύ ενέργεια χωρίς λόγο. Παρεξηγήσεις ή μια κάποια αποξένωση από το φιλικό σας περιβάλλον φαίνεται να σας στεναχωρεί αυτή την περίοδο. Στη δουλειά προσπαθείστε να βάλλετε ένα πρόγραμμα και να τακτοποιήσετε άμεσα τις υποθέσεις που σας έχουν αναθέσει.
Ταύρος
Ακόμη και αν υπάρξουν κάποια εμπόδια μην απογοητευτείτε. Αποφύγετε

εντάσεις στις σχέσεις σας, είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές, γιατί θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα. Οι επιθυμίες σας και οι στόχοι σας γίνονται πολύ περίπλοκοι με αποτέλεσμα να χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες για να τα καταφέρετε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ο έρωτας και η περιπέτεια θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας. Οι προοπτικές είναι θετικές και όσοι από εσάς έχετε κάνει τις κατάλληλες προεργασίες θα διαπιστώσετε ότι οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν καρπούς.
Δίδυμος
Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να κυνηγήσετε τους στόχους σας και θα διαπιστώσετε ότι οι κόποι σας θα αποδώσουν καρπούς λίαν συντόμως. Έχετε βάλλει υψηλούς στόχους και θα πρέπει να τους πραγματοποιήσετε έγκαιρα. Νέα δεδομένα θα αρχίσουν να δημιουργούνται στη ζωή σας. Προσέξτε γιατί θα δημιουργηθούν ορισμένες παρανοήσεις με το ταίρι σας. Τα οικονομικά φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν έντονα αυτήν την περίοδο ενώ καλό θα είναι να προσέχετε όταν οδηγείτε.
Καρκίνος
Επιστρατεύστε την γοητεία και την διπλωματία σας για να αποκρούσετε τις προκλήσεις και τους κραδασμούς που θα προκύψουν. Ο αισθηματικός τομέας θα αποσπάσει την προσοχή σας αυτό το διάστημα. Προετοιμάστε κατάλληλα και οργανωθείτε προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Προτάσεις και προσφορές για καινούργιες συνεργασίες δεν αποκλείεται να προκύψουν σε αρκετούς από εσάς αυτήν την περίοδο. Τα πράγματα θα αρχίσουν να στρώνουν προς το τέλος της εβδομάδας.
Λέων
Αξιόλογες ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν για εσάς στον επαγγελματικό τομέα αυτήν την περίοδο. Δείξτε ιδιαίτερη αυτοσυγκράτηση στο θέμα των εξόδων, αποφύγετε τις σπατάλες και μην προβείτε σε άσκοπες αγορές. Οι σχέσεις με αδέλφια, συγγενείς δεν αποκλείετε να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Οι ελεύθεροι, η διάθεση σας θα είναι παράλληλα ρομαντική και κτητική και αυτό θα σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς. Παράλληλα θα ξοδέψετε χρήματα για τη διακόσμηση είτε του σπιτιού σας είτε του γραφείου σας.
Παρθένος
Δημιουργικά σχέδια, επιχειρηματικά σχέδια, μακρινά ταξίδια, νομικές και διαδικαστικές υποθέσεις μπορούν πλέον να προγραμματιστούν. Επαγγελματικά, θα είστε σε συνεχή επαφή με κόσμο και αυτό θα σας βοηθήσει γιατί θα κάνετε νέες γνωριμίες και ο κύκλος θα διευρυνθεί. Μετά από μια αυτοκριτική που θα κάνετε στον εαυτό σας, θα αρχίσετε να βλέπετε τη ζωή κάτω από διαφορετικό πρίσμα και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το πώς θα κατακτήσετε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας θα αυξηθούν και θα τρέχετε για να τα προλάβετε όλα ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας τομέα και κάποια στιγμή θα αγχωθείτε για το αν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία στο έργο που σας έχουν αναθέσει. Στα οικονομικά σας κάποιες επενδύσεις σας, ίσως να μην είναι ιδιαίτερα κερδοφόρες, όσο περιμένατε.
Ζυγός
Δείξτε ιδιαίτερη αυτοσυγκράτηση στο θέμα των εξόδων, αποφύγετε τις σπατάλες και μην προβείτε σε άσκοπες αγορές. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αρκεί να μη ρισκάρετε και τόσο πολύ σε μεγάλα ανοίγματα. Μην βιαστείτε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας αν δεν είστε έτοιμοι. Προσαρμοστείτε στα καινούργια δεδομένα που θα προκύψουν δουλειά σας, μέσα από ξαφνικά γεγονότα που θα συμβούν και μην κάνετε καμία κίνηση να εναντιωθείτε. Στην προσωπική σας ζωή οι δεσμευμένοι του ζωδίου, λόγω της πίεσης που θα έχετε στη δουλειά σας, δεν θα μπορείτε εύκολα να κοντρολάρετε τα νεύρα σας και με το παραμικρό θα τσακώνεστε με το σύντροφο σας.
Σκορπιός
Αποφύγετε να κάνετε σπατάλες για να μην πιεστείτε μελλοντικά. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να προωθήσετε τους στόχους σας και να εκτονώσετε την δημιουργικότητά σας. Η καθημερινότητα και οι πρακτικές υποθέσεις σας κρατούν σε εγρήγορση σε ότι αφορά τον επαγγελματικό τομέα. Θωρακιστείτε με αυτοπεποίθηση και οπλιστείτε με υπομονή για να ανταπεξέλθετε στις όποιες υποχρεώσεις προκύψουν στον επαγγελματικό σας τομέα. Μην ρισκάρετε τα χρήματα σας σε επενδύσεις, γιατί δεν είναι ευνοική περίοδος για σας.
Τοξότης
Η περίοδος είναι πολύ καλή για να συνεργαστείς, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για την δουλειά σου. Θα μπορέσετε να βάλετε ένα τέλος στις συνεχόμενες εντάσεις που είχαν καταβάλει τη ψυχολογία σας, το τελευταίο καιρό. Οικονομικά, θα κάνετε ένα απολογισμό των κινήσεων που έχετε κάνει το τελευταίο καιρό και θα αποφασίσετε ότι, το χαρτοφυλάκιο σας χρειάζεται αναδιάταξη. Παράλληλα θα σας στηρίξουν στα σχέδια που έχετε για την καριέρα σας, νέοι άνθρωποι που θα μπουν στη ζωή σας και θα εκτιμήσουν τα ταλέντα σας. Το πλανητικό σκηνικό στοχεύει κατά βάση αυτήν την περίοδο τον ερωτικό τομέα για εσάς τους Λέοντες.
Αιγόκερως
Αρκετοί από εσάς θα έχετε ανεβασμένη διάθεση και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας. Θα πρέπει να λειτουργείτε με την λογική και να εξετάζετε τα πάντα, πριν αποφασίζετε το οτιδήποτε και να μάθετε να κάνετε υπομονή. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου ίσως δεχθείτε μια απρόσμενη ερωτική πρόταση από άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος. Στα επαγγελματικά σας, χρησιμοποιήστε τη δύναμη σας για να αποδώσουν οι προσπάθειες που κάνετε και να υλοποιήστε άμεσα τα σχέδια σας. Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα θα είναι αρκετά αισιόδοξα και η ερωτική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη.
Υδροχόος
Θα αξιολογήσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα κρατήσετε δίπλα σας αξιόλογους ανθρώπους, οι οποίοι θα σας στηρίξουν σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Κάντε λίγο ακόμα υπομονή και τα πράγματα θα βρουν τον δρόμο τους σύντομα. Μπορείτε να βελτιώσετε τα δεδομένα στον εργασιακό σας τομέα αλλά και να αυξήσετε και τα έσοδά σας. Στα συναισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις σταματήστε να ζηλεύετε παράφορα το ταίρι σας και να πλάθετε διάφορα σενάρια με τη φαντασία σας. Στον οικονομικό σας τομέα, θα αυξηθούν τα πάγια έξοδα, πράγμα που θα σας αγχώσει.
Ιχθείς
Θα έχετε την τάση να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας προκειμένου να βρεθεί μια λύση. Στόχοι αλλά ενδεχομένως και σχέσεις μπορεί να δοκιμαστούν ή και να οδηγήσουν σε αποτυχία. Ακόμη και αν υπάρξουν κάποια εμπόδια μην απογοητευτείτε. Αναμένονται πολλά και σημαντικά ξεκαθαρίσματα. Αποβάλετε ανασφάλειες και φοβίες και γίνετε πιο δυναμικοί, διεκδικώντας τις απαιτήσεις σας με διπλωματικό τρόπο.

Πηγή: http://zodia123.gr/

Keywords
Τυχαία Θέματα