ΣΟΚ: Τυφλώθηκε από τους φακούς επαφής!

13:19 3/2/2013 - Πηγή: 24wro
​Οι φακοί επαφής, είτε είναι ημερήσιοι, είτε μηνιαίοι, είτε χρόνου, είναι πολύ διαδεδομένοι στην σημερινή εποχή...

Για τον λόγο αυτό, σοκάρει η είδηση ότι μια 42χρονη μάνα έχασε την όρασή της από το αριστερό μάτι εξαιτίας μιας σπάνιας μόλυνσης που έπαθε από τους φακούς επαφής, όπως η ίδια πιστεύει.
Η Jacqui Stone υποβλήθηκε σε 22 επεμβάσεις ενώ πέρασε πάνω από 17 βδομάδες στο νοσοκομείο. Και όλα αυτά έγιναν αφότου έβαλε φακούς επαφής μιας χρήσης δημοφιλούς εταιρείας!

Οι γιατροί αναγκάστηκαν να της αφαιρέσουν το μάτι επειδή φοβόντουσαν πως η μόλυνση που είχε πάθει ήταν επιθετική
και θα μπορούσε να προσβάλει τον εγκέφαλό της!

«Έκαναν τα πάντα για να σώσουν το μάτι μου, όμως οι μύκητες είχαν εξαπλωθεί» εξομολογείται η 42χρονη.Η Jacqui Stone, που χρησιμοποιεί φακούς εδώ και 20 χρόνια είπε πως όταν φόρεσε αυτούς που τις προκάλεσαν το σοβαρό πρόβλημα όρασης, δεν την ενόχλησαν ώστε να καταλάβει ότι κάτι κακό συμβαίνει!

Μάλιστα η Jacqui Stone είναι πολύ προσεχτική καθώς δεν ξεχνά ποτέ να πλένει τα χέρια της πριν τους τοποθετήσει στα μάτια….

Μόλις πέρασε μια μέρα από εκείνη που φόρεσε τους φακούς, η όρασή της στο αριστερό μάτι ήταν θολή ενώ άρχισε να πονά. Όσο περνούσαν οι ώρες η κατάστασή της χειροτέρευε. Τελικά όταν ο πόνος έγινε ανυπόφορος, -σε σημείο που ούρλιαζε και έτριζε τα δόντια της-πήγε σε νοσοκομείο όπου έγινε ότι οι γιατροί έκριναν σωστό.

star.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα