Κουβέλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δέσμιος των πολιτικών του αντιφάσεων

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, αναφέροντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι δέσμιο των πολιτικών αντιφάσεών του και οι θέσεις του αλλάζουν ανάλογα με την ήπειρο ή τη χώρα που επισκέπτεται ο Αλέξης Τσίπρας.

Σε

συνέντευξή του στον Τύπο της Κυριακής, ο κ. Κουβέλης υπογράμμισε ότι η ΔΗΜΑΡ δεν συμμετέχει στις στείρες αντιπαραθέσεις και είναι αντίθετη σε κάθε μορφή τεχνητής έντασης και πόλωσης αναφερόμενος στη σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα στη ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ από τη μια αλλά και ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ υποστήριξε ότι η κυβέρνηση χρειάζεται ένα καλύτερο συντονισμό στη λειτουργία της και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων ενώ πρόσθεσε πως ένας ανασχηματισμός δεν θα προσφέρει κάτι στην παρούσα στιγμή. Ο στόχος μας είναι οι εκλογές να γίνουν όπως προβλέπει το Σύνταγμα, τόνισε.

Μάλιστα σημείωσε ότι έως τώρα η κυβέρνηση έχει πετύχει το βασικό της στόχο, δηλαδή την αποτροπή της χρεοκοπίας και την εξασφάλιση της παραμονής της χώρας στην ΕΕ και το ευρώ. Το ζητούμενο από εδώ και πέρα είναι, όπως είπε, το βάρος να πέσει στην προστασία των αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων, στην αντιμετώπιση της ανεργίας και στην εκκίνηση της αναπτυξιακής-παραγωγικής διαδικασίας. Η συνεργασία μου με τον κ. Σαμαρά και τον κ. Βενιζέλο είναι καλή, δήλωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα