Μπερλουσκόνι: Αν με συλλάβουν θα ξεσπάσει επανάσταση στην Ιταλία

Αισιόδοξος, όπως πάντα, παρουσιάστηκε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Την ελπίδα ότι θα βγει ενισχυμένος από την «προσωρινή του πολιτική αδυναμία» εξέφρασε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σε συνέντευξή του, ενώ τόνισε ότι αν τον συλλάβουν θα ξεσπάσει επανάσταση στην Ιταλία.

«Μπορούν να παρακολουθούν τα τηλέφωνά μου, μου αφαίρεσαν το διαβατήριο και μπορούν, επίσης, να με συλλάβουν όποτε θέλουν. Αλλά δεν φοβάμαι. Αν το κάνουν, στην Ιταλία θα ξεσπάσει επανάσταση», υποστήριξε ο κ. Μπερλουσκόνι στη συνέντευξή του

στο γαλλικό ραδιοφωνικό δίκτυο Europe 1, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας υποστήριξε επίσης ότι «αγαπά την χώρα του και δεν μπορεί ως πατριώτης να φύγει λαθραία από την Ιταλία».

Ο κ. Μπερλουσκόνι θεωρεί ότι μπορεί να καταφέρει να επιτύχει την επανεξέταση της δίκης για την απάτη στην αγοραπωλησία τηλεοπτικών δικαιωμάτων από πλευράς του ομίλου μέσων ενημέρωσης Mediaset, παρ’ ότι έχει καταδικασθεί οριστικά από το ανώτατο δικαστήριο της Ιταλίας για αυτήν, ενώ υπογράμμισε παράλληλα ότι «θα προσπαθήσει να βάλει το όνομά του στο ψηφοδέλτιο του κόμματός του, Forza Italia».

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της Ιταλίας αναφέρθηκε και στην καγκελάριο της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Φροντίζει απλά τα συμφέροντά της. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η Ευρώπη θέλησε να ακολουθήσει μια πολιτική που δεν παράγει ανάπτυξη, αλλά οικονομική ύφεση».

The post Μπερλουσκόνι: Αν με συλλάβουν θα ξεσπάσει επανάσταση στην Ιταλία appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα